Instrumentele de scris pentru copilul tau – alegeri inspirate de la Pintexim Fabrica de Papetarie

Responsabilitatile pe care le implica misiunea de a fi parinte nu se sfarsesc niciodata. Inca de la nastere si pana cand devine un adult responsabil, e treaba ta sa faci cele mai potrivite alegeri pentru copil.

Un subiect care sigur nu te-ai gandit ca va necesita atentia ta este cel referitor la alegerea instrumentelor de scris. Dar ce poate fi atat de complicat in asta? Gasesti un stilou, pix, carioci si ce mai presupun acestea la un pret modic si le pui la dispozitia acestuia. Nu e chiar asa. Aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere sunt numeroase.

Vei vedea ca nu e nici o placere in a cumpara stilouri iar si iar, in a reaproviziona cutia de culori si carioci si asa mai departe. O treaba binefacuta, adica o alegere luata dupa ce te-ai interesat legat de aceasta te va scuti de numeroase drumuri spre librarie si nu numai.

Instrumentele de scris – cu ce scrie copilul tau?

Stiati ca stiloul pe care il va tine in mana copilul cel putin in clasele primare este cel care il va ajuta sa isi formeze scrisul? Poate fi totodata si cel care i-l va deforma, deci nu e de glumit cu o astfe de alegere. Nu trebuie sa subestimezi valoarea scrisului de mana, astfel ca trebuie sa te asiguri ca rechizitele in cauza sunt si cele potrivite.

Pintexim Fabrica de Papetarie este un reper pentru parintii moderni, respectiv care prefera sa faca astfel de cumparaturi in mediul online. Sunt specialistii care cunosc secretul performantelor scolare la copii si doresc sa se asigura ca si tu le descoperi.

Ai in vedere ce foloseste copilul in functie de etapele varstei, tinand cont de nevoile sale, dar si de faptul ca fiecare are un mod diferit de a scrie. Modul in care tin pixul, faptul ca unii sunt stangaci, toate sunt detalii pe care expertii le au in vedere si le adapteaza instrumentelor de scris.

Pentru cei mai mici, creioanele sunt instrumentele ce le vor folosi pentru un timp. Asigura-te ca le cumperi pe cele potrivite pentru micutul tau, indiferent ca sunt cu mina sau colorate.

Descopera in portofoliul pintexim.ro o varietate de instrumente de scris pentru cei care sunt la gradinita, caracterizate de calitate in sensul ca pentru cei mici va fi o placere sa le foloseasca.

In cazul celor care deja sunt la scoala ideale sunt stilourile, cu toate ca sunt unii care prefera pixurile. Aceastea din urma sunt potrivite mai degraba deja dupa ce copilul tau stapaneste arta scrisului. Stiloul ii ofera mai multa stabilitate, pe cand pixul este un instrument pentru cei care si-au format deja un stil personal.

In ceea ce priveste instrumentele descris potrivite pentru copilul tau, vezi mai multe aici dintre care poti alege cu incredere pentru ca sunt produse pe principiul calitatii.

Gasesti in portofoliul Fabricii de Papetarie Pintexim si alte rechizite scolare de care copilul tau va avea nevoie pe toata perioada anului scolar, incepand de la caiete si coperti si pana la ghiozdane.

Pintexim fabrica atat articole de papetarie, cat si de birotica. Spre exemplu, coperta talon auto oferita de Pintexim Fabrica de Papetarie devine aliatul tau in ceea ce priveste pastrarea unui talon auto impecabil. Si alte articole utile vei gasi la ei, beneficiind de fiecare data de raport echitabil intre pret si calitate.

Share on Google Plus

Leave a comment