Inlocuire sticla iPhone 6 Plus

Atunci cand vrem sa ne cumparam telefoane mai bune, mai noi, mai performante, pretul nu este atat de mic si nu oricine isi poate permite un astfel de telefon. Modelele nou lansate au niste preturi foarte mari, iar persoanele care vor sa isi cumpere acel model de telefon, dar nu au bugetul atat de mare, se orienteaza catre alt model. Dar nu se gandesc la varianta de a-l cumpara resigilat, pentru ca ar putea beneficia de o reducere de 200-300 de lei. Dar se evita un telefon resigilat pentru ca exista o teama ca vor primi un telefon spart sau stricat sau nefunctional, iar banii au fost cheltuiti aiurea. Daac si tu faci parte din categoria persoanelor carora le este frica sa abordeze varianta de a cumpara un telefon resigilat, te invit sa urmaresi randurile de mai jos, in care voi explica ce presupune un telefon resigilat. 

O persoana isi cumpara un telefon, sa presupunem ca este un Iphone 6S Plus. Il foloseste pentru o perioada scurta de timp, dar fie nu ii place cum functioneaza, fie avea asteptari mai mari sau orice alt motiv si nu il mai vrea. In aceasta situatie, are dreptul de a returna telefonul in perioada maxima de 30 de zile. Inainte de a se accepta returul se verifica starea telefonului, iar daca prezinta probleme returul nu este acceptat, pentru ca nu se mai poate scoate la vanzare un telefon care are probleme, pentru ca nu il va cumpara nimeni si compania risca sa isi pateze reputatia. Dar daca telefonul se afla intr-o stare buna, se va scoate din nou la vanzare, dar cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei fata de modelul nou. Daca acesti bani iti lipsesc din buget, nu ezita sa cumperi telefonul resigilat, pentru ca nu vei primi un telefon spart, astfel incat sa fie nevoie sa schimbi sticla la Iphone 6 Plus, pentru ca daca telefonul ar fi fost spart, returul nu ar fi fost acceptat. 

Asa ca, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana pentru o perioada scurta, iar din varii motive l-a returnat si este scos din nou la vanzare cu un pret mai mic. Multe persoane cand vad un telefon la reducere se gandesc ca nu este ceva in regula cu el, ca este redus pentru ca prezinta ceva probleme, dar de fapt este doar folosit de catre altcineva.

Pentru a concluziona, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana, nu vei fi primul utilizator al telefonului. Persoana l-a returnat din diverse motive si telefonul a fost expus cu un pret mai mic fata de cel initial cu vreo 200-300 de lei. Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre altcineva pentru o perioada scurta de timp, nu inseamna un telefon stricat sau spart. 

Share on Google Plus

Leave a comment