Inlocuire ecran Samsung Galaxy A51 resigilat

Cand vine vorba despre cumararea unui nou teleofn, avem tendinta sa ne dorim telefoane cat mai noi, cat mai performante, sa aiba camere cat mai bune, doar ca toate aceste preferinte costa o suma foarte mare de bani. Un model de telefon care se incadreaza in aceste aspecte este Samsung Galaxy S21 Plus care costa 4,300 de lei, care este un mare pentru un telefon. De aceea, multe persoane prefera sa isi caute un alt model de telefon care este mai accesibil si nu vor sa ia in considerare varianta de a-l cumpara resigilat, putand sa isi cumperi telefonul dorit cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Aceasta posibilitate este evitata pentru ca persoanele cred ca vor primi un telefon spart sau stricat, fiind necesare unele reparatii ulterior. Doar ca acest lucru nu este posibil. Daca faci parte din categoria persoanelor care au aceasta parere despre telefonul resigilat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde vor explica exact ce presupune acesta.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, ea are dreptul de retur de maxim 30 de zile. In aceasta perioada, persoana poate sa returneze telefonul in cazul in care nu ii place, avea asteptari mai mari de la el, voia sa aiba o durata mai mare de viata a bateriei, o rezistenta mai mare in cazul socurilor sau orice alt motiv. Inainte de a se acepta returul, starea telefonului va fi verificata, iar daca el prezinta vreo defectiune exterioara sau interioara, returul nu se va accepta, iar persoana respectiva nu isi va primi banii inapoi. Dar daca totul este in regula, iar starea telefonului este buna, returul se va accepta. In acest caz, persoana isi va primi banii inapoi, iar telefonul se va expune la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Daca acesti bani sunt cei care iti lipsesc din buget pentru a cumpara telefonul dorit nou nout, poti sa iei in considerare aceasta varianta. Deci, sa presupunem ca vrei sa iti cumperi un Samsung Galaxy A51, nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon spart sau zgariat si sa fie nevoie de un nou ecran Samsung Galaxy A51, care te va costa o suma destul de mare de bani, pentru ca daca ar fi fost asa, returul nu ar fi fost acceptat, deci nu ar mai fi fost expus la vanzare. 

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon utilizat de catre altcineva pe o perioada de maxim 30 de zile, asta inseamna ca nu vei fi primul utilizator. Dar, inainte de a se accepta returul si inainte de a se expuna la vanzare, telefonul a fost testat pentru a se verifica daca totul functioneaza bine si daca telefonul arata bine. Deci, un telefon resigilat inseamna un telefon utilizat de catre altcineva pentru o perioada de maxima 30 de zile.

Share on Google Plus

Leave a comment