Ingrediente pentru o piele sanatoasa

Migdalele sunt seminte comestibile, numite adesea chiar nuci, provenind din fructele migdalului. Acestea sunt pline de vitamine, minerale, continand antioxidanti si proprietati antiimbatranire, care hranesc pielea, previn distrugerea celulelor si o protejeaza impotriva razelor ultraviolete. Folosirea uleiului de migdale si a mastilor bazate pe migdale ajuta, de asemenea, la amanarea procesului de imbatranire si trateaza ridurile.
Ca un sfat simplu, amestecati o lingura de migdale macinate si una de miere cu apa fierbinte. Mierea o puteti pune in putina apa fiebinte mai inainte, dupa care aplicati intregul amestec pe fata, lasand-o timp de 10-15 minute.
Curatati apoi cu apa calda.
Un alt ingredient cu proprietati miraculoase este aloe vera, care este bogata in silicon, reprezentand o importanta resursa de colagen si care ajuta la regenerarea si formarea de noi tesuturi. Aloe vera este grozava pentru pielea matura, incetinind efectele imbatranirii si conferind totodata pielii elesticitate si resistenta in fata ridurilor. Puneti putin gel de aloe vera pe zonle afectate, lasati pentru 15-20 de minute si clatiti cu apa calduta.
Uleiul de avocado contine vitaminele A,D si E si antioxidanti care stimuleaza productia de colagen, esentiali pentru incetinirea imbatranirii.
Acesta contine sterolina, care ajuta la traumele pielii cauzate de expunerea la soare. Avocado poate fi folosit, de asemenea, pentru a diminua ridurile de la ochi, diminuand expresiile faciale cauzate de acestea si aparitia ridurilor adanci pe fata.

Share on Google Plus

Leave a comment