Incalzitorul ceramic de la Lasko

Acest brand ofera niste caracteristici bune pentru un dispozitiv cu incalzire ceramica si care are un singur ventilator frontal. Cu functiile fixate prin rotatie pe tot parcursul anului si control termostatal ajustabil, poti incalzi spatiul de locuit sau, pur si simplu, setati aparatul pe recircularea aerului, pentru a crea o atmosfera cat mai confortabila. Acesta are niste dimensiuni rezonabile, este sufficient de compact si, pe deasupra, este avantajos la pret.

Aparatele cu dubla functie de la Dyson

Dispozitivele “Hot and Cool” de la Dyson reprezinta un bun exemplu al electrocasnicelor eficiente, care ofera in acelasi timp o sursa de incalzire, fiind dotate si cu un ventilator pentru recircularea aerului, toate ascunse intr-o carcasa cat se poate de cocheta si, totodata, compacta.

Esential la acest aparat este designul sau fara lamele de ventilare, care il face mai usor de curatat de praf. In plus, nu e niciun pericol, in cazul in care aveti un copil mai curios din fire prin casa. Iar pe masura ce se schimba sezonul, poti opta foarte usor pentru modulul de incalzire, setand pur si simplu temperatura preferata in spatiul de locuit. Iar designul suplu si elegant este completat si de un material care rezistent la urme si la depunerile de praf.

Share on Google Plus

Leave a comment