In cautarea unui cadou inedit

Cadourile pot lua forma unor daruri traditionale, personale, personalizate sau de relaxare. Pe cadouinedit.ro puteti gasi idei de cadouri la care probabil nici nu v-ati gandit.

Cadouri in functie de destinatar

Sexul, varsta, cultura (de exemplu, asigurati-va ca sunteti la curent cu orice insensibilitate culturala inainte de a cauta un Cadou Inedit), iar relatia dvs. cu destinatarul este un factor important care trebuie luat in considerare.

Hobby-urile / interesele, nevoile si dorintele servesc adesea ca un bun punct de plecare. Deoarece ramane o varietate considerabila in tipul sau tema cadourilor, este important sa va documentati din timp.

De asemenea, numarul de persoane pentru care cumparati cadouri poate fi un factor important de luat in considerare atunci cand se intocmesc listele de verificare, de ex. numeroase cadouri de Craciun pot include cadouri unice care implica activitati de grup.

Cadouri in functie  de ocazie

Cadourile pot fi oferite cu anumite ocazii, cum ar fi aniversari de nunta, zile de nastere, cadouri de ziua indragostitilor . De exemplu, culoarea trandafirilor are conotatii diferite: rosu pentru romantism, galben pentru prietenie si bucurie, violet care indica dragostea la prima vedere si portocaliu pentru dorinta.

In zilele noastre cadourile pentru indragostiti au evoluat, incluzand diamante sub diferite forme pentru a simboliza puterea dragostei.

Cadouri corporative

Sunt din ce in ce mai populare, mai ales ca exista motivatori, apreciatori si persoane care promoveaza rasplatirea nu numai in randul angajatilor, ci si in randul clientilor. Cadourile sunt adesea oferite clientilor ca inchizatori de oferte. Intr-adevar, exista multe cadouri pentru activitati de team building pe care intreprinderile le iau in considerare.

Fie ca este un cadou de rasfat, de relaxare sau un fior ridicat de adrenalina, acesta face o schimbare revigoranta in cadrul companiei traditionale si infatiseaza un element de unicitate si gandire in spatele gestului de a oferi cadoul.

Fie ca este un cadou simplu sau un gadget neobisnuit, un cadou unic, sau un cadou de activitate (cadou de relaxare / rasfat), trebuie sa luam in considerare scopul / intentia din spatele actului de a oferi cadoul, de ex., un „multumesc pentru munca grea”, sau doar pentru a indeplini dorinta unei persoane de a primi cadoul visat.

Momentul anului si locatia pot fi de asemenea aplicabile in special in cadourile de activitate si in alegerea buchetelor florale care pot fi uneori supuse disponibilitatii.

La fel ca in cazul tuturor cadourilor, prezentarea este importanta pentru factorul „wow”, asa cum este valoarea perceputa de destinatar ca fiind cadoul ideal.

Factori de luat in considerare la alegerea cadourilor

Valoare: selectia atenta a unui cadou unic, de calitate, este o strategie mult mai buna decat alegerea unui cadou obisnuit, cu o valoare mai mica.

Buget: acest lucru trebuie sa fie stabilit prima data pe lista de prioritati, cu exceptia cazului in care ati gasit cadoul ideal, si doriti sa il cumparati cu orice pret.

Usurinta in comandare si orice politici de returnare trebuie luate in considerare.

Internetul a luat astazi un rol major in oferirea atat a ideilor de cadouri, a usurintei comenzii, cat si a platii. Nu este necesar sa faceti o calatorie frustranta si consumatoare de timp in centrul comercial local si sa va luptati cu traficul si locurile de parcare.

Cumparaturile online va elibereaza timpul pentru a naviga in orice moment al zilei sau al noptii!

Share on Google Plus

Leave a comment