Implantul dentar, singura solutie cand ai pierdut un dinte – afla despre tehnica stomatologica de la Dental Premier

Sunt multiple motive pentru care un pacient ajunge sa isi piarda dintii. Cert este ca atunci cand ajungi in acel moment, traiesti o drama, frustrare, pentru ca implicit acestei probleme stomatologice i se asociaza si rusinea de a te expune asa, cu un gol vizibil in dantura. Exista insa solutii – implantul dentar.

Nici nu se poate compara cu alta varianta, cum ar fi mult mai accesibila punte dentara. Un implant dentar este realmente un substitut al dintelui natural. Se implanteaza in os, este stabil, fix, durabil, poate fi unul sau mai multe. Arata si ca un dinte natural. Imagineaza-ti ca o punte dentara doar mascheaza lipsa dintilor, in timp ce implantul il inlocuieste. Ai implicit spatiile interdentare, deci aspectul dupa implant este unul natural.

Implant dentar realizat la clinica stomatologica Dental Premier

Dental Premier este un reper pentru cei interesati de un implant dentar de calitate. Clinica bucuresteana apeleaza la metode moderne si de ultima generatie. Are toate conditiile pentru ca pacientii sa se simta bine si sa aiba servicii de excelenta. Vorbim despre high dentistry, adica stomatologie de top.

Unul din avantaje este ca aici regasesti medici specialisti care datorita sistemelor proteze fixe pe implanturi Fast&Fixed Bredent, FastSmile Inno si All-on-4/All-on-6 Nobel Biocare redau pacientilor zambetul perfect. Opereaza cu instrumentar modern, astfel ca si vindecarea dupa implant este mai rapida. De mentionat – nu se resimte durerea, implantul in sine sau implanturile, dupa caz, fiind realizate numai sub anestezie locala.

Mai mult decat atat, implantul este din titan, rezistent, fiind folosite doar materiale 100% biocompatibile. Asadar este garantat faptul ca sunt sanse minime sau deloc ca organismul sa aiba vreo reactie de respingere fata de implant.

Rata de succes mare, numarul mare de interventii, de pacienti fericiti sunt o dovada ca aceasta clinica reuseste sa aduca zambetul pe buzele celor care au pierdut unul sau mai multi dinti. Merita vizionata in acest sens si galeria foto din cadrul paginii oficiale.

Peste implant, in maximum 24 de ore pacientul are si o lucrare fixa provizorie atasata. Asta pentru ca nu trebuie asteptat tot intervalul de pana la aproape 2-6 luni cand osteointegrarea este completa pentru ca implantul sa aiba si coroana sau lucrarea fixa definitiva.

Pacientul pleaca din clinica cu dintele inlocuit. Proiectarea acestei lucrari/coroane se va realiza cu scanare profesionala 3D, in cadrul aceleiasi clinici, realizata computerizat si montata imediat dupa. Desi este provizorie, poate fi folosita ca atare, pacientul putand sa manance normal.

Share on Google Plus

Leave a comment