Iata cateva motive pentru care este indicat sa alegeti o geanta din piele!

Geanta de dama este accesoriul care poate sa completeze perfect orice tinuta a unei femei. Exista genti casual de exemplu, care sunt ideale pentru doamnele si domnisoarele adepte ale acestui stil vestimentar.

Exista femei care lucreaza la birou si care poarta tinute office, asa ca pentru ele ideale sunt gentile office, asa cum pentru femeile elegante, ideale sunt gentile elegante.

Cele mai multe femei care isi cauta geanta perfecta, se indreapta spre genti din piele, din cauza numeroaselor avantaje pe care aceste accesorii le au, si pe care le veti putea descoperi in urmatoarele randuri.

Durabilitatea

Pielea este un material natural deosebit de durabil, mai ales in cazul in care este de inalta calitate. De cele mai multe ori, producatorii de genti din piele incearca obtina cea mai buna piele si sa o trateze intr-un mod care sa o faca mai rezistenta si durabila.

In ciuda faptului ca majoritatea articolelpr din piele de inalta calitate ar putea fi mai scumpe, este rentabil sa alegeti o asemenea geanta dat fiind faptul ca aceste accesorii vor dura ani si vor arata la fel de bine.

Naturalitatea

Piele este o tesatura naturala si nu condamnam orice tip de piele sintetica (cu cateva exceptii, desigur). Este intotdeauna important sa avem lucruri care sunt facute din tesaturi naturale, deoarece, ca fiinte umane, trebuie sa fim in contact cu obiecte naturale cand vine vorba de imbracaminte.

Fibrele sintetice va pot provoca eruptii cutanate, va pot provoca mancarimea pielii si chiar daca uneori este posibil sa nu o simtiti sau sa puteti face conexiunea direct, purtarea tesaturilor naturale va va face sa va simtiti bine fizic si mental, spre deosebire de fibrele sintetice care va pot face va simtiti rau, deoarece ele sunt elemente straine pentru corpul dvs. si nu sunt optimizate pentru uz uman.

Forta

Pe langa faptul ca dureaza o perioada lunga de timp, pielea isi pastreaza de obicei calitatea in timp. Pielea este rezistenta la abraziune uscata, poate fi rezistenta la foc si este partial impermeabila. Spre deosebire de alte materiale, pielea este, de asemenea, rezistenta la acarieni de praf si atacuri fungice.

Pielea este de asemenea lipsita de praf, ceea ce inseamna ca va arata si se va simti la fel de grozav chiar daca nu o tratati intr-un mod special. Va recomandam sa optati chiar si pentru de voiaj din piele, dat fiind faptul ca atunci cand calatoriti, trebuie sa aveti lucruri robuste in care va asezati lucrurile. Ultimul lucru pe care il doriti este sa va rupeti sacul saptamanal atunci cand alergati pentru a prinde un autobuz.

Pielea nu este atat de scumpa precum pare

Cand le spunem oamenilor ca pielea este ieftina, ei vor spune in general „asa este” cu un ton ironic in vocea lor. Dar pielea nu este cu adevarat costisitoare. Este adevarat ca produsele din piele costa mai mult decat produsele fabricate din piele sintetica sau din alte materiale, insa dureaza mult mai mult decat raportul cost / uzura este extrem de mic.

De exemplu, daca cumparati o geanta din piele pentru 900 de dolari, dar o veti folosi pentru urmatorii 10 ani, inseamna ca va costa doar 90 USD / an. Daca o utilizati de 150 de ori intr-un an, costul / utilizarea este de 0,6 $. Din experienta, va putem spune ca unele rucsacuri de piele sau alte tipuri de pungi pot dura foarte bine mai mult de 10 ani.

Share on Google Plus

Leave a comment