Huse pentru A3 de la Stifler

Pentru oricine detine la ora actuala un smarthphone si chiar si un clasic telefon se stie cat de important este ca dispozitivul mobil in cauza sa fie protejat, ferit de factori diversi. Desi inamicul numarul unu pare sa fie mai degraba apa, nu poti ignora faptul ca accidentele banale sunt la fel de daunatare. De la spargerea de display si pana la inestetice zgarieturi telefonul are de suferit numaidecat.

Dovedite a fi o prima masura de precautie, husele de telefoane sunt un strict necesar al zilelor noastre. Trebuie sa le alegi in functie de modelul de telefon detinut. Daca esti posesor de huse A3 2017 iata si cateva indrumari si optiuni de la Stifler, magazin specializat pe accesorii si mai ales pe huse.

Alege calitate si complexitate

Valabil pentru orice tip de telefon, pentru ca raportat la fiecare buget, dispozitivul se defineste prin investitie. Asadar rational ar fi sa ai grija de banii pe care i-ai investit. Vei dori probabil sa alegi o husa de calitate si mai ales una complexa. Din aceasta categorie face parte si husa 3 in 1 de la Stifler. Se numeste astfel pentru care are in componenta sa 3 tipuri de materiale ce impreuna nu pot decat sa ofere protectie de inalta clasa. Are si un design elegant, cu finisaje pe alocuri lucioase.

Pentru categoria de huse multifunctionale, poti alege pe cele care permit si pastrarea cardurilor in acelasi loc. Astfel iti vei usura munca, daca esti genul care uita lucruri sau pur si simplu iti doresti sa ai mereu aproape bunurile cele mai importante. Nu in cele din urma, o preferinta aparte o manifesta unii cand vine vorba de husa clasica flip. Aceasta practic inchide telefonul, il acopera si il protejeaza, fiind acel stil de tip portofel.

De la preferinte de gust si stil la necesitate

Mergand pe firul recomandarilor, o husa de telefon se alege in ordinea prioritatilor. In primul rand trebuie sa se potriveasca intocmai telefonului in functie de modelul acestuia.

Apoi tine de nevoia de a acoperi partea din spate, cea care de altfel vine in contact cu tot felul de suprafete; displayul nu este uitat insa in prima faza acesta se va proteja prin intermediul foliei specifice aplicata. De preferat sa fie o husa ce acopera foarte bine marginile, fara sa ofere senzatia ca telefonul este mai greu sau mai gros.

Daca si considerentul financiar conteaza, desigur ca te vei orienta spre o husa care sa nu coste prea mult pentru bugetul tau. Insa la stifler.ro ai parte de optiuni dintre cele mai variate si oferte de pret greu de refuzat. Descopera intreaga colectie, grupata in functie de tipul de telefon. Poti selecta mai usor si in functie de anumite preferinte, considerand ce functii sa indeplineasca husa dorita. De la designul de tip oglinda si pana la rezistenta la soc ai de unde alege ceva potrivit tie.

Pe principiu cu cat este mai complexa, cu atat mai bine, husele de telefon se vor dori a fi din clasa celor moderne, de ultima generatie.

Share on Google Plus

Leave a comment