Horoscopul zilnic este aliatul tău! Citește-l dintr-o sursă sigură

Horoscopul zilnic face parte din viața noastră. Fie că îl citim în fiecare zi, fie că îl consultăm într-o zi mai complicată, în care trebuie să luăm niște decizii mai dificile, horoscopul este cu siguranță un aliat de nădejde al nostru.

Cum facem totuși să citim un horoscop de calitate?

Până la urmă, nu putem avea încredere în oricine, nu-i așa?

Să vă povestesc experiența mea personală!

Cum am găsit un horoscop zilnic de calitate

Fiind într-o perioadă mai dificilă a vieții mele, am încercat să caut un horoscop zilnic de calitate, pentru a putea fi mereu în fața oricăror situații imprevizibile.

Din păcate însă, am dat numai de horoscoape pe diverse reviste, scrise foarte generalist, și chiar foarte prost. Nicio urmă de strălucire, nicio urmă de predicție, părea o loterie a destinului acolo.

Nimic nu se potrivea, deci am continuat să caut până am aflat de un site, Zenivers.ro, care mi-a fost recomandat de o amică. Nu mi-am pus prea mari speranțe, însă în primul rând m-a frapat faptul că acest site era diferit de restul pe care ajunsesem.

Dincolo de horoscopul zilnic sau cel săptămânal, era foarte multe articole interesante, scrise excelent, pe diferite teme de spiritualitate, astrologie sau sănătate, care mi-au folosit chiar în câteva situații.

Mi-am dat seama, de exemplu, de puterea meditației și de un stil de alimentație mai sănătos, direct de pe acest site.

Să revenim, însă, la horoscopul zilnic!

Horoscopul zilnic: ce este important de știut?

Sunt câteva elemente pe care trebuie să le știi cu privire la horoscopul zilnic. Să vedem câteva:

  1. Sursa horoscopului zilnic: în această privință, neavând studii de astrologie, este destul de complicat de înțeles dacă o astfel de sursă pentru horoscopul zilnic este sau nu credibilă. Există, însă, câțiva indici, unul fiind chiar site-ul pe care este acesta plasat. Evitați site-urile cu horoscopul zilei pus undeva într-un colț, lângă rubrica de bancuri.
  2. Structura horoscopului de astăzi: este ușor de recunoscut, pentru că respectă niște criterii, de tip – sănătate, plan profesional, plan personal. Evident, trebuie ca horoscopul zilei să aibă un capăt și o coadă, pentru a fi ușor de înțeles.
  3. Limbajul horoscopului: probabil cel mai mare indice de calitate. Un horoscop scris neîngrijit va avea greșeli, va fi scris extrem de generalist și fără o legătură cu zodiile sau cu specificul lor.
  4. Redactorul horoscopului: citește un horoscop zilnic scris de un astrolog profesionist. În general, această sarcină revine unui redactor sau unui junior, și evident rezultatele sunt pe măsură. Vei simți imediat diferența unui horoscop scris de un astrolog certificat

Iată 4 elemente pe care le poți lua în considerare atunci când te afli în căutarea horoscopului zilei. Eu așa am dat peste site-ul Zenivers.ro, de unde îmi iau în fiecare zi informațiile de care am nevoie.

Dacă vrei cu adevărat să citești niște articole de calitate și un horoscop al zilei scris de un profesionist, atunci Zenivers este aliatul tău de încredere!

Share on Google Plus

Leave a comment