Gold Park te ajuta sa gasesti spatiul perfect pentru birourile tale

Spatiul aferent birourilor joaca un rol cheie in orice business. Daca vorbim despre aspecte practice, sunt luate in considerare distantele fata de anumite puncte cheie. Daca raportam totul la stilul in care se desfasoara totul, atunci automat locatia este o interfata a business-ului.

Cladirile de birouri sunt parte din portofoliul de la goldpark.ro. Vorbim despre o platforma a unei agentii imobiliare ce activeaza pe piata clujeana. Fie ca vorbim despre vanzare spatiu de birouri din Cluj sau de inchiriere, solutia este negresit regasita aici. Este cu atat mai simplu de gasit, cu cat sunt inscrise optiuni dintre cele mai variate.

Alege mai usor cu Gold Park

Nu este o arta in a alege locatia potrivita, insa in mod cert atentia cu care o faceti va putea fi un avantaj in fata competitiei. In plus, inevitabil, totul se invarte in jurul banilor. Costurile aferente unei chirii pentru un spatiu destinat a fi amenajat cu birouri trebuie calculat la nivel de randament lunar.

Vor conta negresit zona, suprafata, costurile. Mai cu seama daca zona va fi destinata a fi deschisa si publicului, spatiul trebuie sa fie generos, bine luminat, cu 2 cai de acces de preferat.

Cautarile de acest gen pot fi simplificate in portofoliul de oferte de la Gold Park. Un filtru activ cu preferintele pe care le-ar putea avea fiecare va permite sa filtrati rapid optiunile.

Open space sau birouri clasice? In functie de domeniul de activitate, ar putea fi instalate mai degraba birourile clasice sau cele open space? Viziunea asupra modului de desfasurare a unui business este un reper pentru alegerea locatiei. Cat si cum va permite un spatiu sa amenajati intr-un anumit fel  va contribui negresit si la o decizie finala.

Servicii extra

Gold Park este mai mult decat o agentie imobiliara din Cluj. Servicii complete regasite aici va sunt de mare ajutor sa dati start mai repede acestei aventuri, intr-o noua locatie sau chiar sa bifati cat mai curand relocarea. Servicii de curatenie, de finisaje interioare, avize si autorizatii sunt cateva dintre acestea.

Orice afacere are nevoie de un mediu de desfasurare propice. Sunt implicatii ce tin nu doar de modul in care faceti lucrurile sa mearga, ci si cum va prezentati. Locatia dumneavoastra, ceea ce ramane un reper pentru consumatori, trebuie sa fie o alegere strategica de asemenea. Iar Gold Park vine cu un sprijin real pentru aceasta sarcina.

Contact:

Calea Motilor, nr. 94, Cluj-Napoca

office@goldpark.ro

0770.896.896

Share on Google Plus

Leave a comment