Gaseste un psiholog Bucuresti pentru intreaga familie la centrul PsihArt

In viata pot aparea deseori probleme, nu pot fi mereu toti cu zambetul pe buze. Din cauza grijilor din fiecare zi, a problemelor de la locul de munca sau din alte motive, oamenii isi schimba deseori starea. Intr-o familie in care exista si copii astfel de situatii pot fi destul de problematice daca starea de suparare si nervozitate a parintilor persista.

Asta pentru ca un copil preia din emotii inca de la varste fragede, atunci cand invata ce este empatia. Astfel starea sa va fi la fel de tensionata si de negativa precum cea a parintilor, in multe dintre cazuri. Atunci cand problemele persista si nu stii cum sa le depasesti, inainte ca situatia sa escaladeze, de ajutor ar fi sa discuti cu un psiholog Bucuresti. La centrul PsihArt vei descoperi servicii si specialisti pentru diverse arii ale psihologiei care te pot ajuta.

Terapia de familie – o solutie sau o amagire?

Ideea de terapie de familie poate aparea in orice familie din diverse motive. Uneori este strict din cauza neintelegerii intre soti care afecteaza intreaga viata de familie. Alteori este vorba despre un copil cu nevoi speciale care necesita mai multa atentie, ceea ce poate fi peste nivelul de rabdare sau de acceptabilitate a unuia dintre parinti si asa mai departe.

In oricare dintre cazuri terapia de familie poate fi o salvare. Asta daca nu va decideti sa apelati la aceste servicii cand este prea tarziu si lucrurile nu mai pot fi reparate. Daca vei accesa pagina psihart.ro vei descoperi o lista completa de servicii la care poti apela, in functie de situatia prin care treci.

Poti gasi aici un psiholog care sa te ajute atat pe tine cat si pe ceilalti membrii ai familiei. Poate fi salvarea de care aveati nevoie sa intelegeti anumite aspecte, stari si sentimente prin care trece fiecare dintre voi.

Serviciile de consiliere parentala – o alegere potrivita pentru diverse situatii

Consilierea parentala poate fi esentiala in foarte multe situatii din viata. Cei de la centrul PsihArt dispun de un astfel de serviciu si explica foarte bine in pagina oficiala in ce situatii ar fi indicata. Ca si idee, consilierea parentala poate fi de luat in calcul si atunci cand vrei sa pregatesti copilul pentru venirea pe lume a unui frate sau a unei surori.

De asemenea, intr-o astfel de situatie consilierea ajuta foarte mult si parintii care invata cum sa gestioneze anumite situatii si ce comportamente sau gesturi ar trebui sa evite. Sunt si cazuri mai sensibile in care consilierea parentala este necesara, precum decesul unei persoane din familie, peste care copilul nu poate trece atat de usor. Divortul este unul dintre motivele pentru care de cele mai multe ori parintii apeleaza la acest tip de consiliere si nu numai.

La centrul PsihArt vei gasi o lista completa de servicii care te pot ajuta sa gasesti un psiholog Bucuresti care sa te ajute cu situatia problematica in care te afli. Acceseaza site-ul si alege sa rezolvi din timp problemele.

Contact:

office@psihart.ro

Share on Google Plus

Leave a comment