Forza prostia!

fotbalPână nu demult eram un fan înfocat al sportului cu balonul rotund, adică al fotbalului. Mi-am adus aminte de acest lucru după ce am aflat că Romania a avut două meciuri si le-a pierdut pe amândouă.

Automat mi-au revenit în minte momentele în care şi eu eram atât de cretin încât să îmi umplu timpul cu idioţenia aia de sport. Forumuri de sport, bloguri, certuri, înjurături…cică fotbal. Bine, asta se întâmplă pe aici pe la noi prin Românica. Doamne ajută că am scăpat de acest viciu.

Când nu ai nimic mai bun de făcut cu viaţa ta, ce faci? Sau mai exact, ce te faci? Te faci fan sau suporter de meserie. Devii cretinul de serviciu care câteva zeci sau sute de ore pe săptămână se gândeşte doar la fotbal şi la cum să îşi bage pula în gura suporterilor adverşi. Nice, nu?

“Salut Gheorghiţă! Tu cu ce te ocupi?”
“Salut Mihăiţă! Eu sunt fan Steaua şi dacă mai îmi pui întrebări de astea suspecte, o să cred că eşti de la “gardă” şi o să îţi fut un lanţ pe spate! Forza Steaua!”

Mai sus aveţi un dialog-exemplu între doi suporteri români. Gheorghiţă şi Mihăiţă sunt spărgători profesionişti de seminţe în faţa blocului şi în timpul liber fani. Vopsesc bannere, umblă cu bâta prin oraş după alţi rataţi care adulează o echipă adversă şi bat babele din faţa stadioanelor care vând vată pe băţ.

Cum pula mea să fiu atât de cretin şi să îmi fac nervi din cauza unui drogat, figurant, barbugiu, jucător prin casinouri, manelist needucat? Adică pe ăia de la naţională îi doare la doi metri în faţa organului pişător de “fani” şi mai şi câştigă pentru asta sute de mii de euro, iar eu trebuie să fiu afectat timp de o săptămână că rataţii care reprezintă România la sportul cu mingea au fost futuţi în cur de o echipă de desculţi amatori. No, thanks! Mai bine mă uit la badminton.

Share on Google Plus

Leave a comment