Farfurii din carton pentru catering și street food disponibile pe Snick-Ambalaje.com

Atunci când ești la început de drum cu afacerea ta este normal să nu ai din prima chiar așa multe comenzi și să te bucuri imediat de popularitate în rândul clienților. Odată cu trecerea timpului vei observa însă că toate acestea se schimbă dacă preparatele tale au un gust unic și reușești să te identifici pe piață ca un local de încredere.

În tot acest domeniu, și anume al mâncării preparate, trebuie să fii echipat cu tot ce ține de ambalare și de obiecte de unică folosință. Mulți sunt cei care aleg să-și comande mâncarea la birou sau chiar acasă pentru că e mult mai comod. E posibil sau nu, să fi auzit de cei de la Snick Ambalaje, care se ocupă cu distribuirea materialelor de unică folosință sustenabile și care au o gamă variată de articole.

Farfurii din carton pentru catering si street food, tacâmuri de unică folosință, cutii din carton pentru pizza, acestea ar fi doar câteva exemple de produse găsite la ei pe stoc.

Un ambalaj de calitate de la prima vedere se cunoaște

După cum este bine cunoscut în rândul celor care au restaurante cu livrare, plasticul a fost interzis în compoziția obiectelor de unică folosință, iar cei care încă folosesc tacâmuri cu plastic în ele riscă sancțiuni. Așa că e mai bine să nu te complici și să adopți din prima utilizarea acestor obiecte din lemn, carton, sau chiar frunze din palmier.

Poate îți vine greu să crezi acest lucru, dar o primă impresie despre brand se formează încă de o primă privire către ambalaj. Forma, modelul, cât și compartimentarea lui este observată de către clienți și întipărită acolo undeva ca reper pentru comenzile viitoare.

Trebuie să alegi întotdeauna niște ambalaje ce nu permit vărsarea sau amestecarea conținutului. Datorită transportului care nu garantează întotdeauna cele mai bune condiții, este recomandat să alegi niște farfurii sau caserole cu capac, separate într-un mod egal, care permit așezarea mâncării așa cum trebuie.

Temperatura optimă de păstrare

Atunci când mâncarea ajunge caldă pe mesele consumatorilor, este chiar foarte bine. O mâncare care își păstrează temperatura pe toată durata drumului este consumată altfel. Desigur și aici pot interveni anumite chestiuni ce pot contribui la o servire rece, traficul sau comenzile prea mari la un anumit interval de oră.

Ambalajele și caserolele disponibile pe Snick-Ambalaje.com sunt întocmai concepute pentru a păstra temperatura inițială și a nu permite aerului rece de a intra printre aceasta. Poți încerca aceste produse de unică folosință, pentru a le testa și pentru a vedea în detaliu cum se comportă.

Chiar înaintea plasării primelor comenzi, poți solicita sacoșa cu mostre gratuite pentru a vede ce-ți place și ce nu. În plus de asta, poți alege să le personalizezi și să le alegi chiar tu textul ce va fi imprimat pe acestea. În acest fel, alegi să-ți programezi afacerea într-un mod util și avantajos în același timp.

Pentru comenzile mai mari cei de la Snick Ambalaje sunt dispuși să-ți ofere chiar și o reducere de preț. Accesează site-ul oficial snick-ambalaje.com și alege de acolo ce crezi că ți se potrivește.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Share on Google Plus

Leave a comment