Farfuria bebe cu ventuza sau suzete fructe, nelipsite din perioada de diversificare. Iata de ce

Inca de la inceputul perioadei de diversificare, parintii incep sa isi faca griji in privinta alimentatiei pentru cei mici. Daca nu vor accepta alimentele, daca nu vor consuma suficiente fructe si legume pentru a-si primi aportul necesar de fructe si legume. Intrebari de acest gen sunt multe, insa cert este ca indiferent de pretentiile unui bebelus, este imposibil sa nu fie atras de un gust dintre atatea fructe si legume.

Parintii nu ar trebui sa se ingriijoreze in acest sens, chiar daca au nevoie sa se inarmeze cu foarte multa rabdare. Solutii sunt cu siguranta in acest sens.

In perioada de diversificare nu trebuie sa va axati doar pe alimentatia in sine, cat si pe accesoriile specifice. O farfurie bebe cu ventuza sau o suzeta pentru fructe sunt de un real ajutor.

Asa cum multi specialisti recomanda, lasati copii sa se joace cu mancarea. Sa nu vi se para ciudat. Orice copil este curios, iar aceasta curiozitate il va impinge sa guste din tot ce ii veti pune pe masa, mai ales daca farfuriile sau bolurile au un design atractiv.

Alegeti seturile de diversificare de la Little Prints

Atunci cand va pregatiti de perioada de diversificare, este indicat sa ii cumparati bebelusului un set ce contine farfurie, bol, tacamuri sau baveta. Sunt importante pentru ca difera foarte mult de cele pentru adulti.

Sunt realizate din alte materiale, mult mai moi si elastice astfel incat cel mic sa nu se loveasca. LittlePrints.ro este un magazin de nisa de unde veti putea alege dintr-o gama foarte vasta de astfel de seturi care de care mai atractive si mai colorate.

In plus, calitatea lor este ireprosabila. Sunt realizate din silicon alimentar, ce nu contine substante toxice, deci sigure pentru cei mici.

Revenind la joaca cu mancare, este o alternativa ce va da roade. Lasati-l pe cel mic sa descopere noi texturi, noi arome si forme, pentru ca va deveni tot mai curios. Iar daca alege mancarea, cu atat mai bine. Veti sti ce ii place si ce nu.

Daca nu ii place marul spre exemplu, il puteti inlocui cu alt fruct sau il puteti amesteca cu alte fructe.

Puteti opta tot de la Little Prints si pentru o suzeta pentru fructe. O inventie a zilelor noastre destul de practica. Suzeta are o tetina in care veti putea pune diferite fructe taiate, iar cu ajutorul orificiilor cei mici vor manca pulpa de la fructe. Pentru mai multe detalii citeste si articolul acesta.

Seturile de diversificare, modele si culori diferite

Indicat este sa optati pentru farfurii si boluri cu ventuza, astfel ca veti fi siguri ca alimentele nu vor ajunge pe jos. Tacamurile, tot din silicon alimentar vor fi din nou un real ajutor. Avand in vedere ca cei mici au gingiile sensibile, nu va mai exista riscul ca el sa se loveasca.

La Little Prints veti gasi lucruri practice si veti alege dintr-o varietate de modele, culori si designuri.

Mai multe detalii in pagina oficiala.

Date de contact:

hello@littleprints.ro

Share on Google Plus

Leave a comment