Fara bauturi, fara distractie

Inchipuiti-va cum ar fi un eveniment fara bauturi alcoolice unde participantii beau doar apa. Sa stiti, exista chiar si asa ceva. De toate sunt pe lumea asta asa ca, nu va mirati prea tare. Si da, lumea se poate distra bine mersi si fara bauturi. Dar hai sa le delimitam un pic unele de altele. Ok, sunt evenimentele unde se bea doar apa. Apoi sunt evenimente unde se bea apa si sucuri. Intr-un final cele unde bauturile sunt de tot felul si mai mult alcoolice. Trebuie insa sa ajungem si la definitia bauturii care este un lichid comestibil si care se bea, nu se mananca.

Aici intra si cafeaua, ceaiul, ciocolata calda, sucurile cu pulpa, nectaruile si orice alte amestecuri cu apa. Adica tot ce este intr-o sticla deoarece este recipientul standard de pastrare a unui lichid. Si ne referim la cel comestibil, nu la celelalte industriale. Revenim la evenimente sa ne imaginam ce s-ar putea face la o petrecere, de exemplu, unde nu sunt admise bauturile alcoolice. Pai, suna a adunare, consfatuire si nicidecum a petrecere.

Da, s-ar putea spune si asa. Ma gandesc, de exemplu, la reuniunile din randul unor comunitati religioase unde nu se admite consumul bauturilor alcoolice.

Share on Google Plus

Leave a comment