Exemple de scule si unelte bune la casa omului!

Indiferent cat de ocupat ai fi in viata de zi cu zi, cateodata tot se mai iveste cate o problema in locuinta sau in curte si trebuie sa intervii. Bine, pentru probleme mai complexe iti recomand sa apelezi la personal specializat. Insa problemele minore, daca te pricepi, de fapt daca exersezi, le poti rezolva chiar tu.

Nu ai nevoie de un atelier urias pentru a putea rezolva problemele aparute in locuinta sau in curte. O trusa medie de scule si unelte, plina cu toate cele necesare, te poate scoate cu usurinta din orice incurcatura. Ce trebuie sa contina mai exact? Ei bine, vorbim de:

  • Chei fixe

Oricine are cel putin o cheie acasa. Nu stiu daca poate acoperi o singura cheie toate problemele tale, deci de aceea este bine sa ai un set complet cu cele mai utilizate numere de chei. Poate candva va trebui sa schimbi furtunul de la dus de exemplu si nu e foarte convenabil sa chemi un instalator. Cheia potrivita te poate ajuta sa rezolvi totul de unul singur.

  • Surubelnite

Aici vorbim de doua tipuri: surubelnita in cruce si cea simpla. Fiecare dintre ele are utilitatea sa anume, deci cel mai bine le detii pe amandoua. Este important sa folosesc intotdeauna surubelnita potrivita. In caz contrar, anumite suruburi se pot uza mai repede decat ar trebui daca tu aplici presiune inutila pe ele.

  • Ciocanul si clestele

Despre ciocan nici nu cred ca trebuie sa mai vorbesc. Oricine are unul acasa, oricat de mic si e bine sa fie acolo pentru ca, din nou, nu stii cand ai nevoie de el. Cat despre cleste, el te ajuta sa remediezi anumite greseli, daca pot spune asa.

Mai exact, atunci cand bati stramb un cui, folosesti clestele pentru a-l scoate din locul cu pricina sau pentru a-l indrepta.

  • Pistolul de suflat

Un pistol de suflat, precum cel regasit la Tehnovest, iti usureaza munca din curte. El este, de fapt, capatul intregului sistem de irigare manual. Pentru a-ti uda recolta atunci cand nu dispui de un sistem automatizat in acest sens, pentru a spala pardoselile sau pentru a spala masina, un pistol de suflat conectat la un furtun de apa este mai mult decat necesar.

Nu uita ca poti alege pistoale de suflat si in functie de puterea pe care o au. Le regasesti pe toate la tehnovest.ro.

Share on Google Plus

Leave a comment