Este mai convenabil sa alegi pachete de servicii funerare – iata ce oferte are Rarox

Serviciile funerare sunt necesare, la un moment, tuturor. In astfel de momente, cand deja avem presiunea timpului asupra noastra, este destul de mult posibil sa alegem intamplator sau ce este mai repede accesibil – cine raspunde imediat solicitarii, cine poate prelua mai repede primele sarcini specifice. E drept, nu stam atat de bine la capitolul planificare in avans, insa iata o firma de servicii funerare de care ar trebui sa stii.

Rarox are pachete cu servicii funerare avantajoase

In pagina oficiala a acestei agentii sunt detaliate pachetele de servicii funerare. Acestea sunt variate si pot fi achitate si cu talonul de pensie, iar aici merita sa detaliem.

Daca defunctul a avut statut de pensionar sau era persoana asigurata, statul ofera un ajutor de inmormantare, oferit o singura data si numai unui solicitant. Suma aceasta este una fixa, stabilita sau modificata conform legii in vigoare de obicei la fiecare inceput de an.

Pentru apartinatori, familia indoliata, poate fi un stres in plus ceea ce tine de organizarea unei inmormantari – dat fiind ca sunt atat de multe de facut si toate implica un buget. Iata ca Rarox simplifica putin procedura, in sensul in care unele pachete funerare pot fi achitate pe baza talonului de pensie, pentru a nu mai astepta acea decontare. Sunt astfel scosi din ecuatie cativa pasi birocratici, consumatori de timp.

Pachetele cu servicii funerare de la Rarox sunt atat de variate, incat includ variante standard, economice sau de lux. Vezi mai mult detalii despre serviciile noastre funerare aici ar spune reprezentantii acestei agentii de pompe funebre.

Ce ai nevoie inca din prima zi si ce costuri implica

Aparte de diferentele de cultura sau cult religios, este cert faptul ca din momentul in care survine decesul unei persoane, sunt cateva protocoale de urmat si cateva lucruri de cumparat. Este nevoie de constatare oficiala a decesului, primul act eliberat in acest sens. Daca asta se intampla in cadrul unei institutii medicale este destul de mult probabil ca acea constatare sa fie facuta de personal. Agentia de pompe funebre are de obicei si colaborari cu medici care pot face constatarea si pot elibera actul necesar.

Familia are nevoie ca defunctul sa fie preluat si pregatit, adica spalat si cosmetizat, imbalsamat de asemenea, imbracat si depus in sicriu si transportat la capela sau casa mortuara aleasa. Toate aceste proceduri pot fi incluse in serviciile firmei cu care alegi sa colaborezi.

Sunt necesare si articole funerare, printre cele mai importante si primele alese sunt sicriul – atentie, sa includa si lenjeria, panza aceea alba, tot ce este necesar – si crucea din lemn, lumanari si cel putin o coroana de flori. Toate acestea pot fi achizitionate din acelasi loc, la Rarox spre exemplu sunt disponibile toate acestea.

Daca vorbim de o inhumare traditionala, atunci mai sunt si alte accesorii necesare in perioada aceea de priveghere si pentru ziua inmormantarii. Alte cheltuieli vor fi facute pentru a cumpara candele, doliu, colaci si coliva, batiste si eventuale accesorii – daca acestea nu sunt incluse in pret si anume manere sau crucifix pentru sicriu. Batistele si prosoapele sunt si ele nelipsite din organizarea unei inmormantari clasice.

Organizare eficienta cu Rarox

De la Rarox pot fi solicitate servicii funerare complete, pachete de servicii variate. De cele mai multe ori exista conditia unui buget limita, de altfel acesta este si factorul decisiv in alegerile facute. Separat mai pot fi solicitate si servicii de transport.

Despre toate acestea cei interesati afla din pagina oficiala. Tot aici descopera ce servicii sunt individuale si independent alese sau ce servicii pot fi cuprinse in pachete.

Contact:

office@funerarenonstop-bucurești.ro

0769.658.216

Share on Google Plus

Leave a comment