Era Home, mobila de calitate pentru caminul tau

Acasa este locul in care ne relaxam si ne incarcam bateriile, de aceea avem nevoie de decoratiuni si accesorii care sa ne defineasca personalitatea.

Punctul forte al unei locuinte il constituie acele seturi sau piese de mobilier care sunt indispensabile pentru partea practica, dar si cea estetica, frumosul fiind la fel de cautat ca si utilul.

In ultima vreme industria de mobila autohtona a castigat teren din ce in ce mai mare in fata altor piese de import. Mult mai usor de vizionat online si de asemenea la fel de usor de comandat de pe mobilaera.ro. 

Firma Era Home are ca deviza „mobila pentru intreaga viata” si s-a impus pe piata de profil prin calitatea pieselor de mobilier comercializate.

Gama diversificata si moderna de mobilier

Firma Era Home are ca obiectiv realizarea mobilierului necesar amenajarii locuintelor si incaperilor individuale. Materialul folosit este palul melaminat care confera un aer modern fiecarei piese de mobilier.

Gama larga si diversificata de mobilier multumeste toate gusturile, chiar si pe cel mai exigente. Astfel gasim aici mobilier pentru toate gusturile si spatiile indiferent de dimensiunea lor.

Dormitoarele, bucatariile sau camerele de zi vor arata altfel cu ajutorul mobilierului dar si al articolelor de iluminat, lenjerii si alte mici accesorii necesare si placute.

Mobila de bucatarie, punctul de atractie al casei

Bucataria este locul unde toti ai casei se aduna sa ia masa impreuna si din acest motiv mobilierul folosit trebuie sa fie usor de folosit, practic, in culori calde dar si modern in acelasi timp.

Mobilierul care poate fi ales de la Era Home este realizat din pal melaminat si compus dintr-o parte superioara, o parte inferioara si un blat in care se poate incorpora aragazul si chiuveta.

Printre culorile care pot fi alese pentru mobila de bucatarie se numara clasicul negru, usor de asortat cu restul pieselor din bucatarie. Dar si albul sau griul sau combinatia de alb cu gri sunt alegeri care vor incanta membrii familiei si vor face din bucatarie un loc cald si primitor.

Iar daca bucataria necesita piese de mobilier suplimentare, la Era Home se pot comanda si separat corpuri inferioare sau superioare, in culoarea wenge.

In dormitoare, seturi de mobiler complete

Dormitorul este locul ales pentru relaxare si odihna si de aceea va fi decorat cu grija in culori calde si nici mobilierul ales nu va face exceptie. Ideal ar fi sa nu ocupe mult loc, pentru a lasa impresia de un spatiu aerisit.

Tocmai de aceea din bogata oferta de la Era Home se poate alege un ansamblu complet pentru dormitor, compus din pat cu sertar, doua noptiere, sifonier cu 3 usi cu oglinda.

Ele vor oferi spatiului din dormitor un aer modern, cald si va asigura o foarte buna organizare. Dimensiunea patului ofera un spatiu suficient pentru un somn odihnitor. Noptierele sunt incapatoare, stabile, cu inaltimea ideala.

Setul este alb dar se poate produce si pe culorile sonoma, wenghe, negru sau gri. Separat pentru cei care au nevoie se pot comanda saltele, paturi, canapele sau comode.

Noptierele sau lenjeriile de pat vor completa in mod fericit decorarea dormitorului.

Pentru mai multe detalii si alte obiecte de mobilier consultati site-ul magazinului Era Home!

Contact: contact@mobilaera.ro

Share on Google Plus

Leave a comment