Economie și eficiență cu pompe de căldură, oferite de Hextech

Atunci când vine vorba de economie și siguranță, cu toții ne dorim o investiție cât mai eficientă și de lungă durată. De preferat niște sisteme ce oferă o încălzire eficientă, cu cheltuieli mai reduse. În zilele noastre, avem multe opțiuni și servicii din care putem alege, dar este indicat să ne interesăm de acestea înainte de a lua o hotărâre.

Hextech vine cu o soluție ideală de încălzire și anume pompe de caldura.

Totodată, acestea sunt eficiente și pentru răcire.

Cum funcționează acestea față de celelalte dispozitive?

O pompă de căldură funcționează asemenea unui mecanism asemănător cu cel al frigiderului. Aceasta mută căldura din interior la exterior. Mai pe înțelesul tuturor, din produsele care se găsesc în acesta, spre mediul exterior. Energia electrică consumată de pompa de căldură funcționează ca un sistem continuu. Nu produce niciun fel de energie, ci se ocupă cu transportarea ei dintr-un punct în altul.

De ce să alegi o astfel de pompă?

Chiar dacă acestea funcționează pe tehnologii ceva mai avansate și costurile acesteia sunt mai mari, ele consumă energie electrică pe care noi o putem procura în mai multe feluri, pe plan eolian, solar etc. Celelalte sisteme de încălzire, cum ar fi cazanele de lemn sau gazul, sunt limitate și poluează, în majoritatea cazurilor.

Pompele de căldură au anumite costuri, dar acestea sunt viitorul instalațiilor.  Un exemplu, în cazul cazanelor de lemn, acestea au costuri de mentenanță, de întreținere. Plus de asta, prețul combustibilului crește de la o perioadă de timp la alta. O pompă de căldură reprezintă o investiție pe moment, în viitor vei economisi, cu siguranță.

Ce fel de pompă să alegi, te întrebi?

Astfel de pompe se împart în trei categorii și anume:

  • pompele de căldură apă-apă;
  • pompele de căldură aer-apă;
  • pompele de căldură sol-apă.

Pompele de căldură apă-apă sunt mai eficiente, dar și aici trebuie să ții cont de pânza freatică. Acesta nu trebuie să fie la mare adâncime, pentru că atunci costul energiei electrice va crește.

Pompele de căldură aer-apă sunt o alegere economică, la un nivel mediu. Dacă echipamentul este de calitate, consumul anual poate fi optim.  Aceasta poate atinge performanțe foarte bune.

Atunci când locația este situată în apropierea unui lac sau a unei suprafețe de apă, puteți opta pentru o pompă de căldură sol-apă. Aceasta este recomandarea specialiștilor.

Hextech vă poate furniza soluții industriale, implicit în privința pompelor de căldură dorite

Toate aceste tipuri de pompe sunt proiectate în așa fel încât cheltuielile să fie reduse considerabil. Totodată, sistemul este proiectat să reziste perioade mari de timp și să funcționeze corespunzător.

Hextech propune aceste sisteme de viitor ce au ca scop protejarea mediului înconjurător, dar și un consum responsabil și regenerabil. În acest fel, instalația nu se va deteriora și va funcționa la capacitatea ideală.

Pe site-ul celor de la Hextech, hextech.ro, găsiți mai multe detalii și informații despre acest tip de pompe de căldură, și chiar puteți lua legătura cu un reprezentat pentru a cere și a propune o ofertă de preț.

Contact:

+040723370889

office@hextech.ro

Share on Google Plus

Leave a comment