Ecodrillforaje.ro – solutii pentru foraje de calitate si multe altele

Nu oricine are parte de alimentare cu apa la casa. De multe ori, persoanele ce isi cumpara un teren pentru constructia unei case, nu au conectare la reteaua publica de apa. In cel mai bun caz au o fantana sau o alta sursa precum un lac sau un rau, iar de acolo trebuie sa-si alimenteze gospodaria cu ajutorul unei pompe submersibile sau al unui hidrofor. Insa pentru cei ce nu au nicio sursa disponibila, trebuie forat un put, iar cei de la Eco Drill vin in ajutor.

Ce tipuri de foraje realizeaza aceasta echipa

Echipa de la Eco Drill s-a specializat pe realizarea forajelor de mica si mare adancime. Acestia folosesc doua sisteme distincte pentru a realiza un put. Forajul depinde de tipul solului unde se doreste putul. Fiind o echipa profesionista ce cunoaste cu precizie ce tip de masinarii trebuie sa foloseasca, vor determina cu exactitate litologia solului, complexitatea lucrarii si alti parametri esentiali.

In urma acestora, echipa decide care metoda ar fi mai buna pentru executarea putului. In ultima perioada s-au orientat pe forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid, ce este folosit cu precadere in solurile moi si medii, precum cele din argile, pietris sau nisipuri. In Romania, este cel mai utilizat tip de foraj, deoarece acest tip de sol este des intalnit.

Cealalta metoda la care exceleaza aceasta echipa este forajul uscat cu ciocan de fund. Este util in litologii ale solului dure sau semi dure, precum roca, marmura, granitul, calcarul si alte tipuri de roci.

Opteaza pentru putul de mare adancime

Putul de mare adancime are anumite avantaje. Apa ce provine dintr-un astfel de put are un nivel de impuritati ce tinde spre 0. Datorita faptului ca apa provine direct din panza freatica, nu va exista contaminare sau alte impuritati. Apa ce va alimenta casa si gospodaria este practic filtrata, curata, gata de a fi consumata. Putul de mare adancime este ideal pentru cei ce au nevoie de o cantitate mare de apa. Pe langa faptul ca familia utilizeaza apa, mai este nevoie de ea si in gradina, sera, alte treburi gospodaresti sau pentru adaparea animalelor.

Partea buna a realizarii unui foraj este ca poate fi facut oricand. Echipa Eco Drill te ajuta oricand, fie iarna, fie vara, fie furtuna afara. Forajele se pot face oricand, iar daca iti doresti o oferta, acceseaza pagina si solicita una.

Intra pe www.ecodrillforaje.ro sa afli mai multe despre toate serviciile pe care le ofera aceasta echipa profesionista.

Contact: 0749861105

office@ecodrillforaje.ro

Share on Google Plus

Leave a comment