Eco Drill – puturi de mare adancime pentru gospodaria ta

Nu toate familiile care locuiesc in mediul rural au norocul de a fi conectati la o retea publica de apa si asta pentru ca cei care isi construiesc, spre exemplu, o casa pe o bucata de teren, nu intotdeauna au alaturi un rau sau o fantana.

In aceste cazuri o solutie ideala este un put de apa care ofera o alimentare sustenabila, dar si constanta de apa potabila.

Putul de mare adancime prezinta mai multe avantaje decat cel de mica adancime si asta pentru ca apa care provine dintr-un put mai adanc nu este contaminata cu impuritati organice care pot afecta sanatatea oamenilor si nu numai.

Eco Drill – puturi de mare adancime pentru gospodaria ta

Eco Drill este o companie specializata in acest domeniu care ofera servicii precum: foraje puturi apa, foraje pompe de caldura, sisteme profesionale de pompare, foraje prospectiuni, sisteme de energie.

Pentru un foraj de mare adancime, echipa Eco Drill dispune de 2 modalitati prin care poate realiza acest serviciu. Forajul urcat cu ciocan de fund si forajul hidraulic cu circulatie de fluid.

Eco Drill tine cont insa si de litologia solului, iar in functie de acesta vor alege si metoda potrivita.

Metoda forajului uscat cu ciocan de fund este folosita pentru solurile dure si semi- dure, precum marmura, roca, granitul si alte tipuri de roci dure, pe cand forajul hidraulic cu circulatie de fluid este folosit pentru solurile compus din argile, nisip sau pietris.

Eco Drill opereaza cu unele dintre cele mai performante utilaje, echipamente, cat si tehnologii din acest segment, pentru a oferi clientilor garantia lucrului bine facut, cat si calitate in servicii.

Putul de apa are rolul de a asigura cantitatea de apa necesara pentru orice gospodarie, apa fiind indispensabila atat pentru treburile din locuinta, cat si pentru consum.

Cu Eco Drill aveti parte de preturi avantajoase in functie de complexitatea fiecarei lucrari. Mai mult decat atat, se pot deplasa oriunde pe teritoriul tarii.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite accesati site-ul  www.ecodrillforaje.ro.

Date de contact: 0749 861 105

office@ecodrillforaje.ro

Share on Google Plus

Leave a comment