Echipamente si accesorii pentru instalarea fibrei optice

Cablurile de fibra optica sunt responsabile cu transmiterea semnalelor digitale. Utilizarea fibrei optice se afla in sfera retelelor de calculatoare, medicina, emisii radio si de televiziune sau in cea militara. Daca se intampla sa lucrezi in domeniul fibrei optice, aici este locul potrivit pentru tine! Dispunem de o varietate larga de echipamente si accesorii pentru instalarea fibrei optice.

Semnalele digitale pe care le transmite fibra optica sunt codificate si transformate in impulsuri analogice de lumina. Acest proces poarta numele de Non-Return to Zero = fara intoarcere la zero. In categoriile noastre de produse gasesti tot ce ai nevoie daca lucrezi in acest domeniu.

Ce iti punem la dispozitie?

Gama variata de la https://vanzari-electronice-telecoms.ro/ gasesti echipamente si accesorii pentru instalarea fibrei optice include tot ce este necesar in acest proces. De la conectori de fibra, cabluri pentru calitatea vitezei de transmisie a datelor, pana la taietori oentru fibra optica, consumabile pentru fibra optica sau surse de alimentare.

Pentru a-ti face mai facil lucrul cu fibra optica, poti alege dintr-o varietate de produse de:

 • Conectica
 • Cabluri de fibra optica pentru calitatea vitezei de transmisie a datelor
 • Dispozitive de manevrare si instalare cabluri
 • Aparate de sudura pentru fibra optica
 • Aparate de masurare pentru fibra optica
 • Scule pentru fibra optica
 • Consumabile
 • Truse de scule
 • Scule-consumabile pentru reteaua de cupru
 • Active retea
 • Surse de alimentare UPS

Pe langa toate aceste produse, pe vanzari-electronice-telecoms.ro ai la dispozitie si servicii de care poti beneficia oricand. Acestea se impart in doua mari categorii, respectiv servicii aparate de sudura fibra optica si cleavere & servicii si calibrare aparate de masura si testare. Serviciile noastre au numeroase beneficii, printre care si asigurarea lor de catre o echipa specializata in domeniu. Orice serviciu ai alege, calitatea va fi pe primul loc!

Varietatea noastra de echipamente si accesorii pentru instalarea fibrei optice includ toate cele necesare in acest domeniu. Acest lucru inseamna faptul ca indiferent daca se instaleaza la cladiri industriale, case, cladiri de birouri, blocuri sau cladiri de dimensiuni mici. Fibra optica are o viteza mult mai mare decat transmiterea prin cabluri, asadar convinge-i pe ai tai si apuca-te de treaba!

Lucrul cu fibra optica este dificil si nu se recomanda tuturor. Inainte de a utiliza orice echipament, asigura-te ca functioneaza corect si in parametrii perfecti pentru a fi gata de instalare. In caz contrar, apeleaza la serviciile noastre pentru un succes garantat!

Pe site-ul nostru poti gasi absolut tot ce este necesar pentru lucrul cu fibra optica. Echipamentele destinate retelelor acestea si telecomunicatiilor, impreuna cu accesoriile lor sunt disponibile acum la noi. Fie ca iti doresti un simplu cablu de fibra optica sau un echipament complet,  noi iti stam la dispozitie. Beneficiezi in plus si de asistenta online in cazul in care nu stii ce sa alegi, iar daca marfa nu corespunde cu cerintele tale o poti returna oricand in termen de 10 zile. In doar cateva zile, marfa va ajunge la tine acasa sau la locul indicat.

Share on Google Plus

Leave a comment