De ce vei prefera pentru laborator o etuva NUVE de la Precisa, alaturi de alte produse esentiale?

Precisa este un magazin online cu produse speciale pentru laboratoare. Este un partener de incredere pentru cei care lucreaza in domenii diverse, care implica teste de laborator sau alte analize chimice a diverse substante. In astfel de domenii sunt necesare aparaturi speciale care sa mentina toate ustensilele si substantele in conditii optime.

Printre aceste lucruri necesare se enumera si etuvele. La Precisa vei gasi mai multe tipuri de etuve care sa te ajute sa sterilizezi si deparazitezi substantele sau ustensilele cu care lucrezi.

Date tehnice despre etuva NUVE de la Precisa

Unul dintre modelele de etuve de la Precisa este chiar etuva NUVE care ar putea fi de interes pentru tine. Asta datorita caracteristicilor pe care le are. Pentru inceput ar trebui sa stii ca are 15 litri ca volum pe care il poti utiliza.

De asemenea dispune de display digital in ceea ce priveste temperatura si timpul, ceea ce inseamna o utilitate sporita si acces mai facil la informatiile care te intereseaza. Este realizata din otel inoxidabil ceea ce inseamna ca va fi foarte rezistent la coroziune si va rezista foarte bine timp indelungat.

In stocul lor de produse vei gasi si camere climatice NUVE care sunt la fel de utile si de necesare, in functie de domeniul de lucru. Toate acestea prezinta fel si fel de caracteristici care te-ar putea interesa, fiind profesionale si cu adevarat utile. Orice experiment sau test poate avea rezultatele corecte si mult mai reale daca sunt realizate cu ajutorul unor aparaturi profesionale si noi, asa cum sunt cele de la Precisa.

Stoc complet de produse si oferte de neratat

Daca esti si tu interesat sa comanzi de la Precisa trebuie sa stii ca vei avea parte si de ajutor la montare pentru unele produse, alaturi de o persoana specializata care iti va explica tot ce ai nevoie. Poti cere o cotatie de pret si in functie de ceea ce ai nevoie, de cantitatea de produse pe care o comanzi si alte aspecte, cu siguranta vei primi o oferta de neratat.

Poti vedea pe site-ul lor precisa.ro toate informatiile care te intereseaza. Oricand poti cere ajutorul reprezentantilor cu privire la ceea ce sa alegi sau alte detalii despre produse. Un laborator este complet atunci cand este echipat cu fel si fel de aparaturi pe care le puteti comanda imediat de la Precisa.

Contact:
office@precisa.ro

SIBIU:0731 333 834

IASI:+40 232 256 250

SLATINA:+40 731 333 835

 

 

Share on Google Plus

Leave a comment