De ce sa folosim picaturi pentru ochi?

Picaturile pentru ochi trebuie sa fie folosite corect, ca sa isi demonstreze eficienta. Acestea sunt recomandate in mai multe tipuri de probleme oftalmologice. De asemenea, picaturile sunt ideale pentru persoanele care sufera de sindromul ochilor uscati.

Pot calma iritatiile

Exista picaturi pentru ochi folosite pentru a calma iritatiile, care pot aparea din diverse motive. Insa este foarte important ca picaturile sa fie folosite corect, astfel incat sa fie evitate infectiile. Picaturile sunt utile si foarte eficiente pentru tratamentul celor care sufera de sindromul ochilor uscati.

Picaturile pentru ochi sunt ideale contra infectiilor

Aceste produse, care sunt fabricate de mai multe companii farmaceutice, se bazeaza pe o substanta care reduce riscul infectiilor. Insa nu trebuie folosita decat de o singura persona, ca infectia sa nu se raspandeasca.

Flaconul nu trebuie sa fie utilizat de catre alte persoane, ai grija la acest aspect, pentru ca exista riscul ca infectiile sa se raspandeasca.Cineva poate contamina flaconul cu picaturi de ochi este prin atingerea picuratoarei cu genele, ceea ce inseamna ca germenii pot patrunde in flacon.

Picaturi recomandate in caz de cataracta

Pe piata sunt picaturi destinate pentru tratarea mai multor afectiuni, ceea ce inseamna ca sunt picaturi pentru persoanele care sufera de cataracta sau de glaucom.

Daca ai ochi uscati, poti folosi lacrimi artificiale..Inainte sa le utilizezi, nu uita sa ceri sfatul unei persoane specializate. Exista picaturi de ochi care calmeaza iritatiile si roseate. Astfel de simptome pot aparea din mai multe cauze. Inainte sa pui o picatur ain ochi, spala-te foarte bine pe maini. Flaconul trebuie bine agitat inainte.

Nu trebuie ca varful flaconului sa fie atins de gene sau de pielea de pe maini. Nu folosi aceste picaturi fara sa verifici data de expirare care este inscrisa intotdeauna pe flacon. Este important sa respecti toate aceste instructiuni, este un sfat de care trebuie sa tii cont.

Share on Google Plus

Leave a comment