De ce sa alegem o masa extensibila

In momentul in care dorim sa cumparam o masa de bucatarie, este bine sa analizam toate variantele pentru a lua deciziile corecte.

In primul rand, sa ne gandim la spatiul din bucatarie. Daca acesta nu este destul de suficient, o masa mare nu va face decat sa incurce. In astfel de situatii cel mai bine este sa optati pentru mese extensibile pentru bucatarie. Acestea vor putea fi folosite atat in spatiile mici cat si in cele mari datorita functiei sale de extensibilitate.

Masa extensibila poate fi folosita atat in bucatarie cat si in camera de zi in cazul in care aveti musafiri. Pentru ca aceasta sa reziste cat mai mult trebuie sa fie realizata din materiale de calitate. Masa extensibila de bucatarie va fi folosita zi de zi, ba chiar de mai multe ori in aceiasi zi, tocmai din acest motiv este indicat sa fiti atenti la calitatea acesteia.

Referitor la design, aveti de ales dintr-o multime de modele care sa se asorteze perfect in bucataria amenajata cu grija. De asemenea, daca veti dori sa optati pentru o anumita culoare sau nuanta, datorita varietatilor acestora, va puteti alege cu usurinta culoarea preferata.

Masa extensibila va ajuta sa faceti fata ori de cate ori aveti oameni poftiti la masa. Veti putea lua masa impreuna fara niciun efort. Nu veti fi nevoit sa lipiti mai multe mese. In acest mod veti evita varsarea farfuriei cu mancare din cauza distantei dintre mesele unite.

Masa extensibila de bucatarie este indragita si pentru faptul ca in momentul in care se restrange va lasa spatiu suficient in bucatarie. Acesta este si principalul motiv pentru care majoritatea aleg o astfel de masa.

Masa poate fi realizata din materiale precum pal sau lemn masiv dar unele pot fi realizate si din material plastic sau sticla. Cel mai bun material este acela care face fata cel mai bine nevoilor dvs.. Daca unii prefera lemnul masiv, altii pot sa aprecieze mai mult palul. Fiecare are avantaje si dezavantaje, dar cel mai important este sa fie practica si sa va placa.

Familiile cu mai multi copii trebuie neaparat sa aiba astfel de mese, fiind usor de folosit chiar si pentru copiii ce pot ajuta la randul lor cu intinsul si stransul mesei. Masa in familie trebuie sa fie un moment de bucurie si de reuniune, iar pentru ca momentul sa fie cu totul special, masa estensibila va poate crea un mediu placut si incapator.

Picioarele mesei pot fi alese dupa bunul plac. Masa poate avea si doua sau trei picioare, insa pentru o mai buna stabilitate este bine ca aceasta sa aiba patru picioare. Cat despre materialul folosit la realizarea picioarelor, acesta poate sa fie lemn, pal, plastic, inox sau orice alt material care rezista greutatii si uzurii.

Share on Google Plus

Leave a comment