De ce ai nevoie de SEO – ce explicatii ne dau cei de la Google

SEO este un acronim pentru „optimizarea motorului de cautare” sau „optimizarea pentru motorul de cautare”.

Daca decideti sa angajati un specialist SEO, este o decizie importanta care va poate imbunatati substantial site-ul si puteti economisi timp, dar puteti, de asemenea sa riscati, aducand daune site-ului si reputatiei. Iti doresti optimizare seo pentru Google? Intra pe DanBradu.com.

Asigurati-va ca pentru a cerceta avantajele potentiale, precum si daunele pe care o strategie SEO iresponsabila le poate aduce site-ului dumneavoastra, veti studia problema cu ceva timp inainte de a lua o decizie. Multe firme SEO si alte agentii si/sau consultanti ofera servicii utile pentru proprietarii de site-uri web, printre care:

  • Examinarea continutului sau structura site-ului dvs.
  • Sfaturi tehnice privind dezvoltarea site-urilor web: de exemplu, gazduire, redirectionari, pagini de eroare, utilizarea JavaScript, Flash
  • Dezvoltarea de continut
  • Gestionarea campaniilor de dezvoltare a afacerilor online
  • Cercetarea cuvintelor cheie
  • Implementare SEO
  • Expertiza pe piete si regiuni specifice.

Retineti ca pagina cu rezultatele cautarii Google include rezultatele cautarii organice si anunturile adesea platite (denumite si „anunturi sponsorizate”). Publicitatea cu Google nu va avea niciun efect asupra prezentei site-ului dvs. in rezultatele pe acest motor de cautare.

Google nu accepta niciodata bani sa includa sau sa clasifice site-uri in rezultatele cautarii si nu costa nimic aparitia acestora in cautarile organice. Resursele gratuite, cum ar fi Search Console, blogul oficial al Centrului pentru webmasteri si forumul oficial de discutii al Google, va pot oferi multe informatii despre cum puteti optimiza site-ul pentru cautarea organica.

Inainte de a incepe cautarea unui specialist/firme SEO, este o idee buna sa deveniti un consumator educat si sa va familiarizati cu modul in care functioneaza motoarele de cautare.

O buna ocazie de a angaja specialisti, este atunci cand aveti in vedere un redesign al unui site sau intentionati sa lansati un nou site. In acest fel, dvs. si echipa SEO va puteti asigura ca site-ul este proiectat sa fie prietenos cu motoarele de cautare, inca de la inceput. Cu toate acestea, un bun SEO poate contribui, de asemenea, la imbunatatirea unui site existent.

Unele intrebari utile in ceea ce priveste SEO, pe care ar trebuie sa i le pui specialistului, inainte de a decide colaborarea cu acesta:

·         Imi puteti arata exemple ale muncii dvs. anterioare sau puteti impartasi cateva povesti de succes?·         Urmariti Regulile Google pentru webmasteri?

·         Oferiti servicii de marketing online sau sfaturi pentru a va completa activitatea de cautare organica?·         Ce rezultate va asteptati sa vedeti si pe ce perioada? Cum masurati succesul dvs.?

·         Care este experienta dvs. in industria mea?

·         Care este experienta dvs. in tara / orasul meu?

·         Care este experienta dvs. in dezvoltarea site-urilor internationale?

·         Care sunt cele mai importante tehnici de SEO?

·         De cat timp sunteti in acest business (optimizari SEO)?

·         Cum ma pot astepta sa comunic cu dvs.? Veti impartasi cu mine toate modificarile pe care le faceti pe site-ul meu si veti oferi informatii detaliate despre recomandarile dvs. si rationamentul din spatele lor?

In timp ce SEO-urile ofera clientilor servicii valoroase, unele tehnici SEO-uri neetice au dat industriei un istoric “negru” pe alocuri, prin eforturile lor de marketing extrem de agresive si incercarile lor de a manipula rezultatele motoarelor de cautare in moduri neloiale. Practicile care incalca regulile oficiale pot duce la o ajustare negativa a prezentei site-ului dvs. pe Google sau chiar la eliminarea site-ului dvs. din indexul acestui motor de cautare.

Share on Google Plus

Leave a comment