Daca alegi sa investesti in carti de vizita, alege calitatea printului – Rainer Press te poate ajuta

Cartile de vizita nu sunt depasite. Acestea contribuie activ la promovare eficienta, offline. Metoda este una binecunoscuta si se pare ca inca este de efect. Oamenii te vor tine minte dupa fizionomie, dupa cum au interactionat cu tine – stii cat de important este sa zambesti, sa ai contact vizual si o strangere de mana ferma? – si dupa cartea de vizita pe care o vei inmana.

Daca decizi sa investesti in carti de vizita tine cont ca fiecare detaliu conteaza. Calitatea per total este cea care te va interesa. Alege sa colaborezi cu profesionisti. Daca ai nevoie de tipografie care sa iti ofere un print de calitate opteaza pentru serviciile de la Rainer Press.

Design adecvat si un o carte de vizita care lasa o buna impresie

Primul impact este legat de culoare, forma, textura poate. Urmeaza partea de text, continut si nu in cele din urma fiecare detaliu va fi analizat. O carte de vizita nu include un text convingator, ci datele tale de contact si totusi va spune multe despre tine, mai multe decat ai crede.

Nu te zgarci, nu te rezuma la ieftin. Vei regreta mai tarziu. Poti gresi alegand o baza suport de calitate precara sau servicii slab calitative. Imagineaza-te tinand in mana o carte de vizita cu margini nefinisate. Nu este tocmai o impresie buna, nu-i asa?

La Rainer Press vei gasi echipa care sa te consilieze, servicii de calitate si astfel rezultatele nu au cum sa fie altele decat cele pe masura asteptarilor. Pot fi alese finisaje diverse, culoarea dorita, suportul hartie, grosimea specifica dorita. Totodata serviciile aici sunt completate si de consiliere. Ai parte de asistenta si specialisti in grafica si design spre exemplu, pentru ca produsul dorit sa fie in cele din urma unul pe placul tau, conform cu viziunea ce ti se potriveste.

Le poti printa fata verso, incluzi un logo, brandul promovat, culorile specifice. Sunt multe detalii de care sa tii cont. Printul trebuie sa fie unul impecabil, culori saturate. De toate acestea se vor asigura cei de la Rainer Press, daca lasi in misiunea lor sa iti creeze cartile de vizita dorite sau orice alt material publicitar, produs tipografic. Tot aici poti opta pentru carti, brosuri, reviste etc.

Modul in care te promovezi va avea impact si asupra modului in care esti perceput de publicul consumator. Fii asumat si alege calitatea, pentru a primi inapoi aprecierea publicului.

Contact:

0758.281.285

office@rainer-press.ro

Share on Google Plus

Leave a comment