Curiozitati despre incaltamintea pentru copii

Cu siguranta parintii care trebuie sa cumpere prima pereche sau primele perechi de incaltari pentru copii, mai ales daca de-abia au primul copil, cauta o multime de informatii pe internet pentru ca intr-un final sa ii aleaga celui mic incaltamintea perfecta.

Parintii care trebuie sa aleaga incaltaminte pentru cei mici, isi pot indrepta atentia spre Giraffe Shoes cu toata increderea, pentru ca aici vor gasi doar incaltaminte de cea mai buna calitate, incepand de la pantofi pentru baieti, pantofi pentru fetite, sandale, etc. Incaltamintea de pe Giraffe Shoes este realizata din materiale de calitate superioara, astfel incat piciorusele celor mici sa se simta perfect in incaltaminte.

Ei bine, pentru ca parintii isi doresc sa afle totul despre incaltaminte inainte de a face cumparaturi, au mai multe curiozitati, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre acestea.

Care este dimensiunea medie a pantofului pentru un copil de 1 an?

In medie, un copil de 1 an are nevoie de o pereche de incaltari de marimea 20 (11.7 – 12.1 mm). Apoi, copilasii cu varsta intre 12 si 15 luni de obicei au marimea 20.5 la picior (12.2 – 12.7 mm); micutii cu varsta cuprinsa intre 15 si 18 luni au marimea 21 (12.8 – 13.1 mm), in timp ce copiii cu varsta intre 18 si 21 de luni au marimea 21.5 (13.2 – 13.6 mm).

Un amanunt foarte important pe care trebuie sa il cunoasca fiecare parinte, este acela ca trebuie sa masoare piciorul copilului, dat fiind faptul ca marimea pantofului poate diferi in functie de dezvoltarea si marimea lor. Acest lucru inseamna ca daca unui copil cu varsta de un an, ii este potrivita marimea 20, este posibil ca unui alt copil de exact aceiasi varsta, marimea 20 sa ii fie mica.

Care este marimea piciorului pentru un copil de 3 ani?

In general, va puteti astepta ca un copil de 3 ani sa poarte o marime intre 24 (14.8 – 15 cm) si 25 (15.1 – 15.7 cm), pentru ca asta este media pentru copiii de aceasta varsta. Din nou, insa, copilul dvs. poate diferi de alti copii de aceiasi varsta, asa ca va recomandam intotdeauna sa ii masurati piciorul atunci cand este posibil, pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita pentru nevoile sale particulare.

Cate marimi creste piciorul unui copil intr-un an?

Acest lucru depinde de varsta copilului dvs. si daca sunteti la cumparaturi pentru pantofi pentru adulti sau pantofi pentru copii. Nu este neobisnuit ca copiii sa sara cu doua dimensiuni de pantofi pe an, asa ca masurati-le picioarele la fiecare 2 luni pentru a va asigura ca pantofii se potrivesc corect si ca comandati dimensiunea potrivita.

Pana la ce varsta cresc picioarele copiilor?

Ei bine, aici depinde foarte mult de sexul copiilor. De exemplu, la fete piciorul creste pana in jurul varstei de 13 ani, in timp ce in cazul baietilor, piciorul creste de regula pana undeva in jurul varstei de 15 ani.

Acestea sunt asadar cateva dintre curiozitatile pe care le au parintii care trebuie sa cumpere incaltaminte pentru copilasii lor.

Share on Google Plus

Leave a comment