Cum te descurci la sala

salaPentru persoana care tine ocupat un aparat o jumatate de ora: ” Stii, majoritatea oamenilor s-ar intreba daca vei termna saunu vreodata, dar eu sunt cu adevarat fascinata de tehnica pe care o folosesti”.

Fii util. Unii dintre noi, indiferent de cat de suparati suntem, nu ne putem lasa prada confruntarilor iritante cu oamenii la sala de sport. Cu toate acestea, exista o modalitate de a utiliza bunele maniere si a ghionti oamenii in directia cea buna fara a parea ca faceti acest lucru: La persoana care a lasat o balta de sudoare pe scaun: „Hopa, cred ca uitat ceva aici, lasa-ma sa-ti aduc un prosop curat”. Pentru tipul gol din vestiar: „Iar au ramas fara prosoape? Urasc asta. Stai sa vad daca gasesc unul pe aici”.

Sarcasmul subtil. Un alt mod de a-ti spune punctul de vedere este utilizand un pic de sarcasm subtil. Acest lucru poate fi dificil totusi daca utilizati un ton gresit al vocii sau il folosesti cu o persoana fara un sens perceptibil al umorului. De utilizat cu mare precautie:

Pentru femeia care se da cu prea mult parfum: „Wow, parfumul tau este uimitor. Il poti mirosi tot drumul pana aici!”. Persoanei care asculta muzica la iPod cu volumul la 11: „E foarte generos din partea ta sa imparti muzica cu intreaga sala de sport”.

Share on Google Plus

Leave a comment