Cum te ajuta Ovb Romania sa inchei o polita de asigurare CASCO?

In momentul in care iti cumperi un autoturism, trebuie sa fii constient de faptul ca ai de platit pe langa impozitul anual pentru acesta, si o polita de asigurare RCA, pe care o platesti fie odata la 6 luni, fie o platesti odata la 12 luni.

In plus, in situatia in care consideri ca iti doresti cu adevarat asta, si daca situatia financiara iti permite, poti sa iti indrepti atentia si spre o polita de asigurare CASCO.

Mai intai de toate insa, inainte de a incheia o asemenea polita de asigurare, va trebui sa te consulti cu specialistii de la Ovb Romania, cu privire la avantajele pe care le vei putea avea in cazul in care vei incheia o asemenea polita de asigurare.

Un consultant al celei mai importante firme de profil de pe piata de la noi din tara, te va informa referitor la aceste polite de asigurari, ca asigurarea de tip CASCO este una facultativa pentru autoturisme, iar in cazul accidentelor (fie ca esti vinovat sau nu de producerea acestuia), in cazul furtului autoturismului, sau in cazul avariilor provocate de diferiti factori, vei fi despagubit de catre firma de asigurare.

Tot un specialist in consultanta de la firma cea mai renumita din Romania, te va informa cu privire la faptul ca, majoritatea firmelor de asigurari, incheie polite de asigurare CASCO, doar pentru autoturismele care au maxim 8 ani de vechime, insa mai sunt si exceptii, unde se incheie polite de asigurare pentru masinile cu 12 ani de vechime.

In cazul in care insa, esti detinatorul unui autoturism care are o vechime deja de 10 ani, specialistii firmei numarul 1 in consulanta de la noi din tara, iti vor recomanda sa te interesezi mai intai de toate, daca se poate sa inchei o asemenea polita de asigurare.

Dupa cum spuneam anterior, asigurarea de acest gen este una facultativa, si nu esti obligat sa o inchei, insa dupa o discutie amanuntita cu un expert in consultanta de la Ovb Romania, cu siguranta vei ajunge la concluzia ca ai nevoie neaparat de o asemenea polita de asigurare pentru autoturismul tau.

La noi in tara, poti sa iti cumperi o astfel de polita de la un broker de asigurari, de la un agent de asigurari, sau te poti prezenta intr-o agentie de asigurari, insa ar trebui ca mai intai de toate sa ceri sfatul unui specialist de la Ovb.

In situatia in care vei dovedi faptul ca nu ai fost implicat in vreun accident rutier in anul precedent politei, vei avea de platit o prima de asigurare mai mica, iar in caz contrar, prima de asigurare pe care o vei plati va fi mai mare.

Tot de la specialistii de la Ovb vei putea afla si faptul ca daca iti doresti sa inchei o polita de asigurare pentru firma, exact pentru acelasi model de masina, acelasi an aceleasi specificatii tehnice, vei plati mai multi bani decat pentru asigurarea CASCO pentru persoana fizica.

Share on Google Plus

Leave a comment