Cum se poate transforma o operație de rinoplastie în fericire?

Poate nu ești adepta operațiilor estetice.

Stai liniștită, cu excepția unei minorități minuscule, nimeni nu e fan operații estetice, însă acestea sunt, de multe ori, calea către corpul și, până la urmă, feminitatea dorită.

Desigur, nu tot ce e operație estetică înseamnă transformare la 180 de grade, de genul în care treci pe lângă persoana în cauză și n-o mai recunoști. Nu!

Arta unui medic estetician, mai ales când vine vorba de față și de corecturile imperfecțiunilor acesteia, este să lucreze cât mai subtil cu putință și să caute întotdeauna naturalul.

De aceea, în acest articol va fi vorba despre operația de rinoplastie și de modul în care aceasta poate contribui activ la o schimbare de look către un aspect natural.

De ce rinoplastie? Ce este această operație?

Cât costă o operație de rinoplastie?

Iată întrebări pe care, cel mai probabil, ți le pui în acest moment și care necesită un răspuns.

Când să apelezi la o operație de rinoplastie?

În primul rând, operația de rinoplastie se referă la corecturi la nivelul nasului, care sunt fie de natură estetică, fie funcțională.

În cazul problemelor de natură estetică, nasul prezintă diformități precum cunoscuta cocoașa nazală, un nas prea mare sau prea mic, strâmb sau cu nările prea mari sau prea mici. La nivel funcțional, vorbim deja de existența deviației de sept, care poate genera și probleme de respirație, nu doar o deformare a nasului în sine.

Momentul potrivit pentru o operație de rinoplastie depinde doar de tine. Cu cât o faci mai devreme, desigur, există mai multe beneficii. Cu toate acestea, operația de rinoplastie se poate face la aproape orice vârstă.

Nu trebuie să iei deloc în calcul factorul „frică” deoarece, contrar miturilor generate de această operație estetică, care o plasează în topul intervențiilor chirurgicale dureroase, aceasta este de fapt cea mai puțin dureroasă dintre toate. Având de lucru doar cu cartilajele, oasele moi și nedureroase ale nasului, medicii esteticieni asigură o experiență fără dureri în cazul rinoplastiei.

Chiar te poate face o operație de rinoplastie mai fericită?

Dacă tu ești cea care ia această decizie, da!

Este foarte important ca modul în care iei această decizie să fie pentru tine și doar pentru tine. Nasul și perfecțiunea lui îți aparțin, iar o astfel de decizie trebuie să te facă pe tine fericită.

Acesta este cazul tuturor operațiilor estetice pe care poate ai de gând să le faci. Nu încerca niciodată să le faci doar pentru a mulțumi o persoană sau altă, fără să ai și tu satisfacția schimbării. Fără aceasta, schimbarea se va produce, dar nu și în ochii tăi.

Care sunt pașii pentru a apela la o astfel de operație de rinoplastie?

  1. Căută un medic bun, precum Radu Panțuru, pe care îl găsești la adresa web drpanturu.ro
  2. Citește toate informațiile posibile despre operația de rinoplastie de pe site-ul medicului
  3. Dacă ești convinsă că acesta este medicul pentru tine, atunci programează o consultație cu acesta
  4. Pune toate întrebările care îți vin în minte în legătură cu procesul de pregătire și de recuperare după operația de rinoplastie
  5. Setează o dată clară pentru operație!

Ești pregătită să îți schimbi modul în care te privești?

Share on Google Plus

Leave a comment