Cum se alege fondul de ten?

Dat fiind faptul ca femeile isi doresc sa aiba un chip perfect atunci cand pleaca de acasa, ele apeleaza la fel si fel de produse care sa le ajute in acest sens.

Unul dintre ele mai apreciate asemenea produse este fara doar si poate fondul de ten, iar in cele ce urmeaza in aceste articole vom vedea cum se alege fondul de ten.

Ce produs alegi în funcţie de tipul tenului

  • Pentru tenul gras este indicat sa se opteze pentru fonduri de ten care dispun de un conţinut mai mare de pudră şi care au o putere mare de acoperire.
  • Pentru tenul mixt se recomanda alegerea unui fond de ten fluid sau stick, care se poate aplica foarte simplu si foarte usor cu ajutorul unui bureţel umed. Este indicat sa se foloseasca un asemenea fond de ten pentru ca acesta se va fixa mult mai bine decat alte tipuri de fon de ten.
  • Pentru tenul uscat in schimb, se recomanda utilizarea unor produse fluide, hidratante.

Un alt detaliu foarte important pe care trebuie sa il aiba in vedere femeile atunci cand intentioneaza sa isi cumpere un fond de ten este nuanta acestuia. Exista femei care tin cont de nuanta atunci cand isi aleg fondul de ten si care aleg nuanta potrivita.

Exista insa si femei care isi aleg un fond de ten cu una sau doua nuante mai inchis, pentru ca isi doresc sa para mai bronzate. Aceasta este o mare greseala pe care o fac femeile, pentru ca fondul de ten respectiv se va vedea foarte urat.

Doamnele si domnisoarele care trebuie sa isi cumpere un asemenea produs trebuie sa aleaga nuanta fondului de ten la lumina naturala a zilei sau la lumina galbena de bec. Nu este recomandat sa se testeze nuanta fondului de ten la lumina de neon. Se trage o linie cu fondul de ten in dreptul tamplei si se merge in jos pe lina maxilarului. Este important de precizat faptul ca nuanta perfecta este identica cu nuanta naturala a tenului.

Un alt detaliu de care tin cont femeile cand isi aleg fondul de ten este brandul, insa Carespot vine in intampinarea femeilor cu fonduri de ten de la cei mai renumiti producatori.

Estee Lauder este unul dintre producatorii apreciati de femeile care isi doresc un fond de ten de calitate. Double Wear Stay-in-Place Makeup – 2W1 Dawn poate reprezenta solutia pentru femeile care isi doresc un fond de ten perfect.

Caldura, umiditate, activitate intensa sau alti factori pot afecta fondurile de ten, insa acest produs de la Estee Lauder nu se lasa doborat de acesti factori. Double Wear le asigura femeilor un ten perfect si o piele proaspata pe tot parcursul zilei, iar acest lucru se datoreaza in mod special formulei sale fara transfer, care dispune de o rezistenta mare si SPF 10.

Acest fond de ten cu stabilitate de lunga durata, este mai mult decat perfect pentru doamne si domnisoare in conditiile in care este un produs rezistent la transfer, si este capabil sa le ofere acestora un ten perfect in toate situatiile. Se aplica usor si mai mult decat atat, ramane placut la purtare pe tot parcursul zilei, indiferent de conditiile meteo.

Double Wear Stay-in-Place Makeup – 2W1 Dawn este un fond de ten confortabil, non-gras, care rezista 24 de ore in conditii extreme. Deci, practic putem spune ca acesta este fondul de ten perfect, mai ales ca nu este acneic, nu are parfum si a fost supus mai multor testari oftalmologice si dermatologice.

Share on Google Plus

Leave a comment