Cum se alege corect marimea tricoului?

Atunci cand vrei sa iti cumperi un tricou, fie ca iti indrepti atentia spre Tricouri-Misto.ro, cu scopul de a-ti alege un tricou personalizat sau un tricou cu mesaje, fie ca iti indrepti atentia spre un magazin online, sau ca alegi sa iti cumperi tricoul de la magazinele din orasul tau sau de la magazinele din centrele comerciale, va trebui sa tii cont de cateva detalii importante.

Un prim detaliu care conteaza extrem de mult, este marimea tricoului, iar alegerea marimii potrivite pentru un tricou, poate sa reprezinte o adevarata provocare pentru foarte multa lume.

Marimea tricoului conteaza foarte mult, pentru ca aceasta poate sa fie factorul decisiv care sa faca diferenta intre un tricou care poate sa devina piesa ta vestimentara preferata, si un tricou pe care il vei purta din cand in cand, atunci cand iti vei mai aminti de el.

In cele ce urmeaza, vom discuta despre cateva aspecte foarte importante, de care va trebui sa tii cont in momentul in care vei alege marimea tricoului tau.

Mai mult ca sigur, fiecare dintre noi am vazut tricouri promotionale, purtate cu diferite ocazii de catre anumite persoane sau chiar de catre noi, iar acestea nu ne veneau foarte bine, pentru ca fie manecile erau prea lungi, fie erau prea scurte, fie ne deranja gulerul la fiecare miscare a capului.

Ei bine, in conditiile in care discutam despre un tricou promotional pe care il vom purta doar pentru a promova un eveniment, iar apoi locul sau va fi intr-un dulap, cu siguranta nu trebuie sa ne stresam foarte tare in alegerea tricoului promotional perfect.

Cand vine insa vorba despre tricourile pe care le purtam in fiecare zi, atunci cu siguranta va trebui sa stim sa ne alegem marimea tricoului, care este data de catre trei dimensiuni.

Latimea tricoului dintr-un capat in celalalt, masurata pe sub manecile acestuia, lungimea tricoului masurata de la cusatura gulerului, si lungimea manecii masurata de la cusatura, sunt cele trei dimensiuni pe care trebuie sa le cunosti pentru a-ti alege marimea perfecta a tricoului.

In momentul in care cunosti toate aceste dimensiuni, iti este si foarte simplu si usor sa iti comanzi un tricou de la un magazin online, mai ales daca stai sa te gandesti ca de multe ori te uiti la eticheta tricoului, si vezi ca are o marime, iar cand iti comanzi tricoul si il primesti acasa prin curier, vezi aceiasi marime, insa tricoul nu iti vine perfect.

In cazul in care ai de gand sa iti cumperi un tricou de la un magazin de la tine din oras, sau de la un magazin dintr-un centru comercial, atunci lucrurile nu mai stau chiar atat de rau, pentru ca ai posibilitatea sa probezi tricoul inainte de a-l cumpara, iar atunci vei stii exact daca ai ales marimea corecta.

Pe langa marimea tricoului, va mai trebui sa te uiti si la materialul din care acesta este confectionat, dar va trebui sa tii cont si de culoarea pe care acesta o are.

Share on Google Plus

Leave a comment