Cum sa-ti construiesti viitorul la un studio de videochat din Bucuresti

Desi poate parea un vis, asigurarea independentei financiare si a unor venituri peste medie sunt astazi mai aproape de tine decat crezi. Iar pentru asta nu trebuie sa faci eforturi si investitii foarte mari, dupa cum nu sunt necesari ani intregi de studii si diplome. Daca esti increzatoare in fortele tale si in corpul tau, atunci totul este posibil.

Te-ai gandit vreodata ca poti lucra ca operatoare intr-un studio de videochat din Bucuresti precum BeYouStudio? Stii ce anume presupune asta? Dar, mai ales, te-ai interest de conditiile financiare in care poti fi angajata? Afla despre toate acestea citind urmatoarele randuri, iar apoi suntem siguri ca iti vei schimba total perspectiva.

Cum lucreaza un studio de videochat din Bucuresti

Inainte de toate, trebuie sa eliminam prejudecatile legate de acest domeniu care este asimila de cele mai multe ori prostitutiei sau traficului de carne vie. In realitate insa, contactul fizic este eliminat aproape in totalitate, totul fiind la latitudinea ta, in baza unui contract scris.

De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji in privinta legalitatii, intrucat studiourile de videochat functioneaza cu respectarea tuturor regulilor si normelor impuse de legislatia romaneasca.

De asemenea, platile se fac cu retinerea si virarea tuturor taxelor si impozitelor catre bugetul de stat. Drept urmare, vei veneficia de asigurare medicala si de spitalizare, in cazul in care vei avea nevoie de acest lucru.

Ai varsta minima legala? Atunci poti lucra la un studio de videochat din Bucuresti

In ceea ce priveste conditiile de angajare, trebuie sa stii ca acestea nu sunt atat de draconice. Principala consitie este sa ai varsta minima legala, de 18 ani, si discernamantul necesar luarii deciziilor de una singura.

De aici, tot ceea ce conteaza este increderea de sine si de cat de multi bani iti doresti sa castigi. Prin urmare, daca ai un corp atragator si un chip cat de cat fotogenic, atunci sansele tale de a te angaja cresc simtitor.

Am spus angajare? Poate ca termenul este putin cam pompos. Vei fi angajata insa in baza unui contract de colaborare, iar plata se va face proportional cu munca depusa, sub forma de comision.

Astfel, trebuie sa stii ca sunt studiouri care iti ofer 50 la suta sau chiar mai bine din incasarile zilnice, dupa cum zilele de sambata sau duminica ori sarbatorile legale se platesc suplimentar. Iar daca alegi sa muncesti de Craciun sau de Paste, atunci comisionul tau poate ajunge si la 80 la suta din incasari.

Share on Google Plus

Leave a comment