Cum sa ai parte, zi de zi, de masaj profesional la tine acasa

8 ore pe zi petrecute la munca, o alta ora pierduta pe drumul catre serviciu si inapoi si niciun moment de relaxare pentru tine. Mai ai nevoie in medie si de 8 ore de somn pe noapte pentru a te trezi fresh a doua zi. Insa oare e suficient pentru organismul tau? L-ai intrebat vreodata cat de multumit este de calitatea vietii tale? Ai fi surprins/a sa afli ca mai ai mult de lucrat.

Daca ai un program haotic peste zi, exact ca cel anterior enuntat, iti va fi putin peste mana sa iti programezi vizite la saloanele de relaxare. Nu iti pierde speranta, caci exista solutii si pentru tine. Ai auzit de Masatto si ale sale fotolii de masaj profesionale minune? La acest brand trebuie sa apelezi atunci cand vrei sa faci o schimbare benefica pentru organismul tau!

Fotoliile de masaj de la Masatto sau cum atingi apogeul relaxarii la tine acasa

Acum totul este mai simplu si atunci cand vine vorba de relaxare. Comanzi si primesti in cel mai scurt timp fotoliu de masaj dorit la tine acasa. Il testezi in toate modurile posibile, la orice ora din zi sau din noapte caci este doar al tau!

Masatto aduce in atentia ta o serie extinsa de fotolii de masaj ce promit sa contribuie la starea ta de bine din fiecare zi. Poti opta pentru Divina, Dominus, Pollux sau chiar Hadar si nu doar atat.

Chiar daca la prima vedere ar parea ca toate face acelasi lucru, doar maseaza, sa stii ca tehnicile, functiile si chiar mecanismele difera. Nu ma crezi? Hai pe masatto.ro pentru a vizualiza intreaga gama de fotolii de la Masatto. Aici poti cere si informatii despre fotoliu de masaj profesional pret.

Inca nu esti convins/a de eficienta fotoliilor de masaj de la Masatto? Testeaza-le!

Ai posibilitatea de a testa oricare dintre fotoliile de masaj disponibile la Masatto, in showroom sau la tine acasa. 30 de zile doar tu si unul dintre fotoliile de la Masatto – ce poate fi mai minunat de atat? Nici nu trebuie sa depui prea mult efort – echipa Masatto iti aduce fotoliul la usa, nu conteaza la ce etaj stai, il monteaza si iti ofera toate informatiile cu privire la utilizare.

Masatto are showroom-uri in foarte multe judete din tara, printre care si casa Masatto in Bucuresti. Acceseaza masatto.ro pentru a afla locatia exacta a showroom-urilor.

Mai multe detalii prin contact direct cu personalul Masatto:

0735 518 967

contact@masatto.ro

Share on Google Plus

Leave a comment