Cum poti sa fii mai aproape de bebelusul tau?

Este evident faptul ca fiecare parinte isi iubeste foarte mult copilul, si isi doreste sa fie tot timpul aproape de el, si sa ii ofere tot ce are el mai bun, astfel incat copilul sa aiba o copilarie fericita si o copilarie in care sa nu ii lipseasca nimic.

Ei bine, in cazul in care ai si tu un copil, insa nu ai o situatie financiara care sa iti permita sa ramai acasa sa fii tot timpul aprope de copilul tau, cu siguranta va trebui sa te duci in fiecare zi la servici, astfel incat sa ii asiguri copilului si intregii familii, hrana si toate cele necesare.

Acest lucru insa, cu siguranta nu va fi unul extraordinar de placut pentru tine, pentru ca astfel vei fi departe de copilul tau, pe timpul programului de munca.

In cazul in care copilul, este ceva mai marisor, atunci parca timpul nu iti va trece foarte greu, pentru ca vei avea posibilitatea sa vorbesti cu el la telefon, in momentul in care vei avea pauza, sau vei gasi o cale de a comunica cu cel.

Ei bine insa, in cazul in care ai un bebelus in familie, in mod evident lucrurile se vor schimba foarte mult, pentru ca stim cu totii cat de dragalasi sunt bebelusii, si parca nu ne mai vine sa ne dezlipim de ei nici o secunda.

In aceasta situatie, in cazul in care va trebui sa te duci in fiecare zi la servici, vei putea sa gasesti tot felul de solutii care sa iti permita sa fii cat mai aproape de bebelusul tau.

In primul rand, ii vei putea face o multime de fotografii pe smartphone, astfel ca in momentul in care ti se va face dor de el, il vei putea privi, iar astfel iti vei alina putin din dorul de copil.

Daca vei considera ca aceste poze nu sunt suficiente pentru tine, astfel incat sa fii aproape de bebelusul tau, atunci mai mult ca sigur va trebui sa iti indrepti atentia de urgenta spre un baby monitor, care in acest caz, ar putea sa fie cea mai avantajoasa solutie pentru tine.

Un baby monitor, este de fapt un sistem de monitorizare, care iti permite sa supraveghezi cu mare atentie activitatea bebelusului, astfel ca vei putea sa vezi chiar si pe telefon, ce face bebelusul tau, in timp real.

De exemplu, poti sa iti cumperi un sistem de monitorizare pentru bebelusi Clever Dog, care functioneaza prin intermediul retelei wifi, si are o multime de functii, dar si un design avangardist, un aspect foarte modern, dar si o serie foarte importanta de caracteristici.

Printre cele mai importante caracteristici ale unui astfel de produs se numara monitorizarea video, detectarea miscarii, sistemul de alarma prevazut cu avertizare in timp real direct pe smartphone, laptop sau tableta, dar si afisarea completa pe display.

Cumparandu-ti un astfel de sistem de monitorizare pentru bebelusi, cu siguranta vei fi mult mai aproape de copilasul tau, si ii vei putea urmari fiecare miscare direct de pe tableta sau de pe smartphone.

Vei putea sa gasesti o multime de astfel de produse, la mai multe magazine de specialitate, atat offline cat si online, insa va trebui sa ai mare grija si sa alegi un produs de calitate superioara.

Share on Google Plus

Leave a comment