Creionul 3D, un cadou inspirat pentru copilul tau

Inca de mici, copii isi dezvolta aptitudini precum desenul sau muzica, unii fiind incurajati de parinti, altii de cursurile de la scoala. De altfel, se spune ca talentul este ceva nativ, iar el se slefuieste pe parcurs, prin ore si ani intregi de studiu intens.

Atunci cand vine vorba de distractie insa, atat desenul cat si muzica pot reprezenta adevarate atractii pentru cei mici. Iar in ceea ce priveste desenul, acesta a devenit in ultima perioada din ce in ce mai ofertant. Astfel, daca la cinema au aparut de mult filmele 3D, cu ochelari adecvati, in ultimii ani, aceasta tehnologie este din ce in ce mai folosita.

Astfel, au aparut inclusiv marcaje ale drumurilor in format 3D, capabile sa determine soferii sa opreasca in fata unor obstacole imaginare. Mai mult, pana si copiii au ajuns sa foloseasca din plin aceasta tehnologie, joaca lor putandu-se transforma usor in arta.

Cum functioneaza un creion 3D

Este vorba, aici, despre creioane 3D, ultimele gadgeturi in materie de ustensile pentru copii si nu numai. Caci, daca un copil se poate spune ca foloseste creionul in joaca, adultii au posibilitatea de a dezvolta adevarate afaceri cu ajutorul unor creioane 3D.

Cum functioneaza insa un astfel de creion 3D? In primul rand, ca aspect, el arata si se comporta asemenea unui creion obisnuit, numai ca de dimensiuni mult mai mari. Astfel, creioanele 3D sunt construite dintr-un recipient pe post de rezervor, iar din varful acestuia, la apasare, iese un plastic lichid, care este racit instantaneu cu ajutorul unui mic ventilator asezat in capat.

Cat priveste forma pe care doresti sa o modelezi, aceasta nu tine decat de maiestria desenatorului. Iar daca la un copil putem desena dinozauri sau alte figurine din desene animate, in cazul adultilor putem proceda la structuri mult mai complexe.

Culori si texturi diferite

Creionul 3D nu reprezinta insa numai o unealta destinata exclusiv copiilor. Cu ajutorul acestuia, adultii pot executa adevarate opere de arta, unele dintre ele putand apoi fi comercializate pe bani frumosi. Cat priveste creioanele 3D pentru copii, acestea sunt disponibile in toate culorile.

Acestea pot fi comandate direct de pe internet, prin intermediul site-urilor specializate, iar produsele vin ambalate de obicei la seturi, avand disponibile mai multe culori. Practic, un creion 3D vine dotat cu un toc rezervor si mai multe rezerve, de obicei in culori diferite.

Dincolo de acestea, seturile de creioane 3D vin astazi in versiuni destinate incepatorilor si avansatilor, astfel ca fiecare categorie de varsta se va regasi in aceasta unealta de desenat a viitorului.

Share on Google Plus

Leave a comment