Continutul seo-friendly – adevarata mina de aur pentru un website

Nu puteti uita niciodata ca – pentru ca orice post sa fie intr-adevar prietenos cu SEO – continutul este esential. Pentru optimizare seo in Cluj prin smartseopack.com, acceseaza ofertele noastre!

Intr-adevar, nu va puteti gandi sa creati un post super SEO friendly daca continutul dvs. este superficial, afectat de o utilizare ingrozitoare a limbajului necorespunzator, scris intr-un jargon tehnic imposibil de complex, etc.

Continutul este cheia.

Pentru ca postul dvs. sa aiba o sansa de competitivitate, trebuie sa va dedicati mult timp pentru a va asigura ca ceea ce scrieti merita sa fie cititi si placut de catre utilizatorii care doresc sa exploreze tipul de informatii pe care le puteti oferi!

Creati continut care are calitate; continut care este atragator si vibrant, informativ si specific, detaliat si de neuitat. Fara continutul de acest top, aceste sfaturi de strategie SEO si de marketing, vor fi lipsite de sens!

Ai grija! Trebuie sa creati intotdeauna continut care este bine scris si nu este doar o contributie minora. Trebuie sa evitati sa scrieti o bucata de continut care are mai putin de 300 de cuvinte.

Cu cat continutul este mai lung, cu atat sunt mai bune sansele pe care le vei avea sa te clasezi bine. Dupa cum puteti verifica intr-unul din postarile mele anterioare, am impartasit un studiu care este in esenta o batalie intre pozitia de lungime a continutului vs. SERP.

Vreti un alt sfat? O alta utilizare potrivita a acestei lectii de marketing de continut SEO?

Utilizati-va cuvantul cheie in primele 100 de cuvinte ale postarii de blog!

Utilizati butoanele de distribuire sociala: Utilizarea butoanelor de partajare sociala este importanta deoarece transmite semnale sociale catre motoarele de cautare, creste gradul de expunere a marcii si traficul site-ului dvs. Web. Plus: imbunatateste experienta utilizatorului.

Asigurati-va ca site-ul dvs. sau blog-ul este prietenos cu mediul. Nu este nevoie sa intrebati un expert pentru raspunsuri atunci cand sunt usor de inteles si chiar in fata dvs.: Marketingul pe mobil este in crestere rapida. In curand va deveni totul. Marea majoritate a utilizatorilor de internet au un smartphone si ghici ce? – Aproape jumatate din toti utilizatorii din online, vin direct de pe dispozitive mobile.

Acesta este viitorul.  In opinia Forbes, „99% dintre proprietarii de smartphone-uri utilizeaza zilnic browserul web”. In plus, algoritmul Google prietenos cu dispozitivele mobile ofera acum un imens stimulent in clasamentul site-urilor mobile. Ce inseamna acest lucru – din punct de vedere tehnic, este ca acest algoritm va creste puterea semnalelor de clasificare mobile.

In cazul in care sunteti deja un tip destul de mobil, care traieste o viata minunata, nici macar nu trebuie sa va faceti griji. De ce? Deoarece aceasta actualizare nu va afecta jocul deloc!

Viteza site-ului.

Chiar daca nu trebuie sa va faceti griji, este important sa va asigurati ca site-ul dvs. nu are probleme legate de viteza si ca este impecabil de rapid (utilizatorii urasc site-urile care se misca incet, ca un melc!)

Am mentionat deja acest aspect intr-un articol anterior. Utilizati GTmetrix.com sau Varvy.com pentru a verifica ce probleme poate avea site-ul dvs. in ceea ce priveste viteza. Mai mult decat atat, puteti utiliza aceste site-uri pentru a verifica explicatiile despre cum sa rezolvati aceste probleme.

Share on Google Plus

Leave a comment