Comprese tifon de la Sanrotex, indispensabile actului medical

Sanatatea este o notiune cu care nu este bine sa ne jucam, deoarece ea este indispensabila unei stari optime de functionare atat acasa, cat si in societate. Este recomandat din cand in cand un control medical amanuntit pentru a stabili daca suntem in regula din toate punctele de vedere.

Pe piata medicala lucrurile au mai evoluat din acest punct de vedere, in sensul ca unitatile spitalicesti, dispensarele si cabinetele medicale sunt aprovizionate din ce in ce mai bine cu toate cele necesare desfasurarii unui act medical de calitate.

Sunt cateva categorii de produse care sub nicio forma nu pot lipsi din trusa de prim ajutor prezenta in unitatile de primire urgente.

Furnizori de incredere pentru situatii de urgenta

In cadrul actului medical desfasurat in spitale, policlinici sau dispensare mai bine este sa ne putem baza pe furnizori de consumabile medicale pe care sa putem conta in orice moment.

Un asemenea furnizor de top este si Sanrotex, care in timp a devenit unul dintre cei mai cunoscuti furnizori pe piata de profil. Acesta este furnizorul care livreaza o gama variata de consumabile medicale respectand cu strictete standardele europene de calitate.

De la consumabile pentru cabinete medicale, vata medicinala, seringi cu ac, la branule, comprese tifon, dezinfectanti sau truse chirurgicale, Sanrotex livreaza produse indispensabile oricarui act medical.

Trusa de prim ajutor nu trebuie sa lipseasca

Intotdeauna este bine sa avem pregatita la indemana o trusa medicala cu produse de prim ajutor in caz de rani usoare. Aceasta este esentiala pentru acordarea primului ajutor pana la sosirea medicilor si a ambulantei.

Astfel, in aceasta trusa se gaseste vata medicinala, dezinfectant, apa oxigenata sau spirt, produse din tifon necesare pentru pansamente, leucoplast si un foarfece.

In special compresele din tifon nu trebuie sa lipseasca, deoarece cu ajutorul lor putem sa facem bandaje si sa oprim sangerarea.

Produsele din tifon, printre cele mai comandate

Compresele din tifon pot fi de mai multe feluri, respectiv din tifon steril sau nesteril.

Compresele din tifon steril sunt fabricate din tifon absorbant din bumbac 100%  ce corespunde tipului 13 greu, neted, albit si purificat, de culoare alba, inodor, curat, fara pete. Dimensiunile sunt de 10 cm x 8 cm x 50 straturi/plic.

Compresele se prezinta taiate, ambalate individual in hartie innobilata cu polietilena pentru garantarea mentinerii sterilitatii, marcare individuala si colectiva conform legislatiei in vigoare privind genul acesta de produse.

Valabilitatea compreselor este garantata in conditiile nedeteriorarii ambalajului de 5 ani de la  data fabricatiei. Mai mult, produsele sunt protejate in timpul transportului si a depozitarii prin modul de ambalare colectiva, respectiv 50 buc/cutie si final 8 cutii/cutie de carton ondulat (400 buc/cutie).

Printre caracteristicile tifonului se numara urmatoarele proprietati:

  • Aciditate si alcalinitate absente.
  • Cloruri absente.
  • Hidrofilie 3 secunde (<10 sec).
  • Fluorescenta absenta.

Compresele din tifon nesteril sunt pliate si ambalate cate 100 buc. in pungi de polietilena si colectiv in cutii de carton ondulat. Mai prezinta marcare individuala si colectiva conform legislatiei, marcaj CE.

Un set de prim ajutor care sa contina si comprese din tifon va poate scoate din impas in cazul unei rani usoare.

Pentru mai multe detalii privind produsele accesati pagina oficiala Sanrotex.ro.

Contact: online@sanrotex.ro

Share on Google Plus

Leave a comment