Clinica Dr. Felix Hair Implant – vezi aici cât costă un implant de păr

Odată cu înaintarea în vârstă atât femeile, cât și bărbații au parte de transformări fizice, fie că vor, fie că nu. O parte din aceste schimbări îi avantajează, iar o parte nu. Depinde și de modul în care aceștia aleg să se vadă în oglindă. Femeile, o parte din ele, chiar îmbrățișează aceste schimbări și le privesc ca pe un proces natural care face parte din viață. Celelalte dimpotrivă, caută mici trucuri care reduc aspectul obosit al pielii, împreună cu ridurile.

Dacă pentru aspectele ce țin de estetica feței există mici artificii de estompare, iată că pentru căderea părului, cum se întâmplă de obicei, nu prea există soluții 100% eficiente.

Clinica Dr. Felix Hair Implant vă pune la dispoziție procedura implantului de păr, cu o eficiență garantată. Luând în considerare acest gen de procedură nu vă mai trebuie să vă faceți griji pentru lipsa părului. Vezi aici cat costa un implant de par.

Un preț estimativ în urma unui consult

Nu este stabilit un preț fix în ceea ce privește implantul de păr din mai multe considerente.

În primul rând, fiecare om este diferit, ceea ce înseamnă o procedură care diferă de la persoană la persoană.

Un al doilea factor care care influențează costul intervenției este numărul de fire extrase, cât și calitatea lor. De asemenea, durata unei astfel de proceduri poate dura, între 5 și 6 ore, chiar până la 10 ore.

În al treilea rând, o astfel de intervenție are la bază o tehnică avansată, Q-FUE. Medicii din cadrul clinicii sunt specializați în proceduri de acest fel. Aparatura de asemenea este modernă, iar instrumentele folosite nu prezintă vreun risc toxic pentru țesut.

Desigur, dumneavoastră puteți opta pentru o variantă mai ieftină, la o altă clinică, dar rezultatul nu va fi unul satisfăcător și pot apărea complicații după.

Prima consultație este gratuită

Indiferent dacă ești din București sau din alte orașe, poți opta oricând pentru o consultație fizică sau una online. Costul unei deplasări în capitală poate fi mare, de aceea puteți lua legătura cu medicii din cadrul clinicii și online, prin formularul pus la dispoziție pe site.

Clinica Dr. Felix Hair Implant vă poate ajuta cu implanturi de păr în alte zone; detalii si despre transplantul de sprancene aici. Părul reprezintă o componentă importantă când vorbim despre aspectul fizic, de aceea nu-l puteți lăsa să se rărească și să-și piardă din proprietăți.

Există posibilitatea plății în rate a întregului tratament. Ratele pot fi stabilite pentru a fi în sume cât mai accesibile, pentru oricine. Acestea se pot întinde pe o perioadă de 1 sau 5 ani, în funcție de cum vă este mai ușor.

Pe site-ul clinicii Dr. Felix Hair Implant, drfelixhairimplant.ro, puteți citi mai multe informații despre intervenție, cât și mărturii ale clienților celebrii. Tot aici veți putea completa și acel formular care vă va ajuta să beneficiați de consultul gratuit. Nu pierdeți această oportunitate prin care vă puteți recăpăta stima de sine și încrederea în dumneavoastră.

Contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

Share on Google Plus

Leave a comment