Ciocolata, o încântare a papilelor gustative – alege variantele bio

Mărcile de ciocolată de pe piață sunt deja celebre și poate le alegi din instinct, cu gândul la cât sunt de delicioase. Totuși, știi ce alegeri faci și cât de sănătoase sunt acestea? Se spune despre ciocolata neagră că este recomandată. De ce? Pentru că are concentrație mare de cacao, ce poate fi și de 80%. O variantă de ciocolată fină este cea cu lapte.

Ciocolată bio de la NaturaFresh

Atunci când ai interes în a opta pentru produse de calitate, te interesează și originea lor și modul în care au fost realizate. La capitolul crema de ciocolata bio sau cicolata bio, magazinul NaturaFresh te delectează cu variante benefice pentru organism.

Conținutul acestora se referă la extractul de carob spre exemplu, înlocuitor de cacao. Acesta are proveniență din culturi ecologice. Pentru a ști cu exactitate că un produs este bio ar trebui să verifici pe etichetă și dacă are certificarea specifică, ceea ce produselor de la NaturaFresh desigur că nu le lipsește.

Dacă vei considera că ciocolata clasică din comerț este mai gustoasă și ai mai multe opțiuni de arome și combinații ce îți încântă papilele gustative, trebuie să știi că la NaturaFresh nu vei duce lipsă de varietate. Doar pentru că îți dorești alegeri ceva mai sănătoase, nu înseamnă că faci un compromis în privința gustului. Vei găsi la NaturaFresh chiar și varianta de cremă de ciocolată duo, cu ciocolată albă și cea neagră de alune de pădure.

Crema de cocos

Atunci când gătești prăjituri, torturi și alte preparate delicioase de tip desert, totul este despre dulce, zahăr și alte ingrediente care formează împreună o bombă calorică. Sau poți alege să nu fie așa, cel puțin un control mai bun al ingredientelor folosite îl ai când alegi variantele bio.

În cadrul aceluiași magazin online, NaturaFresh, vei găsi categoria de produse din băcănia bio. Poți alege cu încredere produse net superioare celor clasice din comerț.

crema de cocos bio este ideal să o ai în bucătărie dacă ești fan cocos – cu aceasta poți obține lapte de cocos sau o poți folosi ca ingredient la diverse rețete. Ceaiuri, condimente, sosuri sau alte alimente de bază se regăsesc desigur aici, în varianta bio.

Câștigul este cel care se reflectă în starea ta de sănătate. Spre exemplu, dacă alegi să consumi zahăr din mesteacăn findalenz în loc de cel clasic vei consuma cu 40% mai puține calorii.

Din păcate mulți dintre noi nu suntem conștienți de importanţa unor astfel de alegeri, decât abia după ce ne confruntăm cu anumite probleme de sănătate ce ulterior ne impun diete alimentare stricte.

Pentru că la NaturaFresh totul este despre opțiuni bio vei descoperi că și ambalarea produselor ține cont de conceptele eco. Ai parte de transport gratuit la comenzi mai mari și garanția produselor de calitate, întrucât tot ce vei regăsi aici este despre gama de produse de consum sau de îngrijire de la mari producători din lume.

Share on Google Plus

Leave a comment