Cele mai „pacatoase” petreceri din lume

Ceasul ticaie iar miezul noptii se apropie. In intreaga lume, localnicii sarbatoresc trecerea de la un an la altul in moduri similare: focuri de artificii, petreceri stradale, dans si portii generoase de manacare si bauturi. Totusi, fiecare destinatie are propria situatie culturala si semne distinctive.

Fara indoiala ca primul loc care ne vine in minte atunci cand vorbim despre petreceri este Las Vegas, un loc bine cunoscut de baietii rai, petreceri salbatice si festivitati care nu se termina niciodata. De Anul Nou, aici nu poti arunca un ac, nici macar pentru trafic. Numai divertismentul este disponibil aici. Asa ca daca sunteti un mare fan al petrecerilor incredibile, Las Vegas este cu siguranta pentru tine. Venind aici, vei simti cu siguranta pe propria piele de ce este faimos acest oras al pacatelor. Cand vine Anul Nou totul se opreste pentru o vreme in Las Vegas. Avand un cocktail in mana vei ramane fascinat de artificiile magnifice pe care nu le-ai mai vazut inainte, iar multimea de oameni dansand pe strazi iti va aduce o imensa bucurie.

Portul din Sidney, pe de alta parte, devine cea mai mare atractie din Australia in ziua de Anul Nou. Nu numai localnicii, ci si turistii isi concentreaza atentia asupra evenimentelor care au loc pe tot parcursul zilei. Pregatirile incep inca de dimineata, pentru ca fiecare vizitator sa poata asista la faimosul foc de artificii din Sydney Harbor. Unul dintre motivele pentru care cei mai multi vin aici sa sarbatoreasca Anul Nou este vremea minunata si clima de care se pot bucura doar in timpul verii. Aproximativ un milion de oameni se alatura an de an petrecerilor vesele si asteapta cu uimire maiestuosul spectacol de artificii spectacol. Festivitatile din Sydney Harbor nu se termina pana dimineata.

Nu in ultimul rand, nu exista cuvinte pentru a descrie sentimentul si impresiile care te vor coplesi atunci cand vii la Cascada Niagara. Este ceva de vis. Daca te decizi sa sarbatoresti Anul Nou aici, fii convins ca vei avea parede cea mai stralucitoare trecere dintre ani de care ai avut parte vreodata. Cele mai mari si mai incantatoare party-uri sunt organizate in acest loc, iar concertele sunt gratuite pentru toata lumea.

In plus fata de punctele de interes incredibile din natura, vei putea urmari o multime de focuri de artificii, bea cele mai gustoase cocktail-uri alaturi de alti  aproximativ 30.000 de oameni din jurul tau.
In concluzie, exista o gama larga de locuri care pot fi perfecte pentru a sarbatori Anul Nou. Important este ca puteti alege dintre a sta in tara sau a merge in strainatate. Anul Nou este o zi importanta pentru oamenii din intreaga lume si de aceea ar trebui sa incercati cele mai bune oferte pentru a avea o celebrare ideala.

Share on Google Plus

Leave a comment