Cele mai intalnite probleme tehnice de catre agentiile SEO care afecteaza randamentul site-ului

Din pacate, mai ales la inceput, un site nu poate da un randament, tocmai din cauza lipsei de experienta pe care, ca orice antreprenor debutant, nu toata lumea o are.

Dar, cu toate acestea, din greseli invatam lectii importante, asadar, daca va confruntati cu anumite probleme de business nu trebuie sa o luati ca pe o tragedie. De aceea, in articolul de astazi va vom prezenta trei probleme tehnice cu care se poate confrunta orice site, mai ales la inceput, acestea fiind si printre cele mai des intalnite neplaceri pe care agentiile SEO le remarca.

Viteza de incarcare redusa

De cele mai multe ori, un site care nu este optimizat, sau care este optimizat incorect beneficiaza de aceasta problema, mai ales cu paginile ce cuprind si fisiere video sau animatii. Din pacate, aceasta problema este si cea mai grea, tocmai pentru ca va puteti pierde foarte usor locul in topul cautarilor Google.

De aceea, pentru a va monitoriza afacerea, trebuie sa mentionam ca Google a creat diferite instrumente menite sa analizeze permanent viteza de incarcare a site-ului si sa va instiinteze cu privire la viitoarele neplaceri.

Cu toate acestea, desi poate parea simplu, sugestia noastra este sa apelati la o persoana specializata in domeniu, care va da un randament maxim intr-un timp scurt. In plus, va veti recupera investitia mai repede decat credeati! 

Erorile

O alta problema intalnita frecvent in cazul site-urilor de inceput sunt erorile, mai ales cele de tip 404. Desi probabil acum veti spune ca site-ul dumneavoastra nu se confrunta cu astfel de probleme, va sugeram sa aveti in vedere aceasta problema, cu ajutorul unui instrument oferit de Google, si anume Google Search Console, aici mentionandu-se tate paginile care dau eroare. Ne veti multumi ulterior!

Continut copiat

Ultima problema, dar care se regaseste foarte des in mediul online este continutul copiat. Oricat de bine ar arata un anumit text, este foarte important sa nu il copiati in cadrul site-ului dumneavoastra, caci Google va remarca imediat o problema. In plus, riscurile de a va fi sters site-ul sunt destul de mari. Iar noi nu ne dorim acest lucru, nu-i asa?

Cu toate acestea, daca totusi ati citit un articol interesant, iar subiectul vi s-a parut original, il puteti aborda si pe site, dar sub o alta forma de exprimare si prezentare a ideilor. Chiar daca subiectul este acelasi, faptul ca articolul a fost conceput special pentru site-ul respectiv va reprezenta un mare plus.

La finalul articolului

Site-urile pot intalni numeroase probleme de-a lungul evolutiei sale, intocmai ca in viata de zi cu zi. De ce sa nu aveti alaturi o persoana specializata in domeniul SEO, astfel incat toate aceste neplaceri sa ramana un lucru de domeniul trecutului?

Tocmai de aceea, agentia de optimizare SEO ProjectMedia va pune la dispozitie servicii de optimizare SEO de calitate, dar si servicii de marketing, astfel incat sa obtineti mult visata afacere de succes. Alaturi de echipa ProjectMedia acest lucru este posibil!

Share on Google Plus

Leave a comment