Ce trebuie sa stiti cand alegeti inelul de logodna?

In cazul in care deja v-ati decis si urmeaza sa faceti marele pas, cu siguranta trebuie sa alegeti inelul de logodna perfect pentru partenera dvs. Alegerea acestuia insa va poate da destul de multe batai de cap, asa ca in continuare veti descoperi cateva detalii de care trebuie sa tineti cont.

Preferintele iubitei

Fiecare femeie are preferintele sale atunci cand vine vorba despre bijuterii, asa ca trebuie sa va indreptati atentia spre bijuterii care sa se incadreze in preferintele sale. Daca de exemplu, aceasta prevera inelele cu mai multe pietre, atunci ii puteti alege un inel de logodna cu mai multe pietre.

Daca aceasta prefera inelele cu o singura piata, atunci puteti sa va indreptati atentia spre cele mai frumoase inele de logodna cu o singura piatra.

Masura degetului

Aici puteti intampina dificultati. Daca aveti inspiratia sa luati un inel din colectia ei de bijuterii, atunci misiunea este simpla. In caz contrar va trebui sa ii masurati degetul cand doarme sau sa ii solicitati mamei sale sau unei prietene ajutorul, pentru a-i cere un inel sau pentru a face in asa fel incat sa obtineti un inel de-al ei pentru a stii marimea exacta.

Tipul aurului

Exista inele de logodna din platina, din argint, dar cele mai cautate sunt fara doar si poate cele din aur. Puteti opta pentru inele de logodna din aur alb sau puteti alege chiar si inele de logodna din aur galben. Este important sa tineti cont de tipul aurului, pentru ca indicat ar fi ca si verigheta apoi sa se potriveasca cu inelul. Daca inelul este din aur alb, si verigheta trebuie sa fie din aur alb.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand va aflati in cautarea inelului de logodna perfect pentru iubita dvs.

Pentru a alege inelul de logodna perfect, noi va recomandam sa va indreptati atentia spre Royal Diamante, pentru ca acolo veti descoperi cele mai frumoase si cele mai elegante inele de logodna.

Va puteti indrepta de exemplu atentia spre un inel din aur alb de 18kt cu diamant, care este caracterizat de taietura cushion in centru si 7 diamante mici cu taietura rotunda brilliant pe fiecare parte. Diamantul central este de 0.50ct, iar diamantele mici rotunde brilliant sunt de 0.21ct. Greutatea totala a diamantelor este de 0.71ct.

Puteti sa va indreptati atentia si spre un inel de logodna din platina cu diamant in forma de inimioara, in setare gheare, iar la Royal Diamante puteti gasi un asemenea inel care are diamantului de 0.30ct.

Un inel de logodna din aur alb 18kt cu diamant care are taietura patrata-princess, in setare tensionata si care are greutatea diamantului de 0.20ct, poate reprezenta o alta alegere inspirata.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple, insa cu siguranta la Royal Diamante se pot gasi mult mai multe modele de inele de logodna, cu una sau mai multe pietre, din aur alb, aur galben, aur roz, combinatii de aur alb-galben sau alb-roz, sau chiar si inele de logodna din platina. Aici se asesc cele mai frumoase si cele mai sofisticate inele de logodna.

Share on Google Plus

Leave a comment