Ce trebuie sa stii la angajare la un studio de videochat

Despre veniturile fetelor care lucreaza la videochat s-au vehiculat destule barfe, foarte putine dintre acestea adeverite. Astfel, s-a spus de multe ori ca operatoarele videochat se vand pe nimic in fata unor straini, in vreme ce altii vad aceasta activitate doar ca pe o alta forma de prostitutie.

In realitate insa, meseria de operatoare videochat este una ca oricare alta, mai ales ca aceasta indeplineste toate formele legale prevazute de normele din tara noastra.

Un singur lucru este adevarat insa, intre toate aceste legende urbane: salariile. Da, la videochat poti ajunge si la salarii de mii de euro sau de dolari pe luna, iar acest lucru fara un efort deosebit din partea ta.

Tot ceea ce trebuie sa stii este sa te interesezi in prealabil in privinta studioului de videochat pentru care doresti sa aplici si mai ales a conditiilor care ti se cer la angajare. Sa vedem, asadar, care sunt principalele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti la angajare la un studio de videochat.

Majoratul este obligatoriu

Prima conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este cea legata de varsta. Caci, daca in alte locuri esti primit ca stagiar in regim de lucru part-time si de la varsta de 16 ani, pentru angajare la un studio de videochat precum onixstudio.ro varsta minima pentru aplicare este 18 ani.

Acest lucru este de la sine inteles, cata vreme un studiou de videochat are nevoie de consimtamantul total al persoanei colaboratoare, fara intermediari sau tutori.

Aspect fizic placut

Un alt aspect este legat de aspectul fizic. In spatiul public s-a creat deja ideea ca o operatoare videochat trebuie sa arate ca o vedeta de televiziune cu dimensiuni ale corpului decupate din reviste.

In realitate insa, pentru angajare la un studio de videochat iti trebuie doar un aspect placut si ingrijit, de preferat fara semne din nastere sau defecte ale pielii care sa iasa excesiv in evidenta.

In rest, poti arata normal, cu o coafura ingrijita si un machiaj bine ales, care sa iti scoata in evidenta trasaturile feminine. Prin urmare, si tu poti fi o vedeta videochat, chiar daca nu ai dimensiunile ideale ale corpului.

Comunicarea, esentiala

Un aspect forte pe care trebuie sa il stapanesti este comunicarea. De preferat este ca operatoarele videochat sa vorbeasca la nivel de conversatie limbi de circulatie internationala, precum engleza, franceza, germana sau italiana.

Sunt insa in avantajul tau si alte limbi straine, important fiind insa sa depasesti timiditatea si sa poti purta o conversatie agreabila cu interlocutorul de la celalalt capat al firului.

Share on Google Plus

Leave a comment