display iphone

Ce trebuie sa stii despre Iphone

Daca vrei sa iti cumperi in telefon nou si ai vrea sa incerci un Iphone, trebuie sa stii si avantajele telefonului, dar si dezavantajele care sunt prezente la orice telefon, nu exista un telefon care sa fie perfect din orice punct de vedere si daca ar exista ar fi atat de scump incat poate doar miliardarii si l-ai permite.Un Iphone oricum nu este un dispozitiv ieftin, chiar daca vrei sa iti cumperi unul mai vechi, cum ar fi Iphone 6, sa nu mai spun daca vrei sa iti cumperi Iphone 11, trebuie sa ai un buget destul de mare pentru a-l cumpara. 

Telefoanele de la Apple sunt printre cele mai bune, daca nu chiar cele mai bune. Apple se asigura ca telefoanele sale se mentin in continuare in top si aduce, cu fiecare model lansat pe piata, cate o functie noua, o optiune nou cel putin. Desi in comparatie cu Samsung sau Huawei facea poze mai bune, dar de cand s-au lansat modele noi de le ambele companii, concurenta este mult mai stransa ca inainte. 

Oricum Iphone este un telefon elegant, performant, cu functii performante, impresionante, dar pe langa aceste avantaje trebuie sa stii ca sunt destul de fragile. Daca nu ai avut folie de protectie pe ecran s-ar putea sa ai neplacuta situatia sa schimbi sticla la Iphone, pentru ca nu sunt rezistente la cazaturi. De aceea trebuie sa te asiguri ca dupa ce ti-ai cumparat telefonul, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti cumperi o folie si sa mergi fie la un service gsm, fie de la magazinul de la care ai cumparat folia, sa o monteze. In cazul unei daune a ecranului va trebuie sa platesti mult mai multe decat ai plati pe o folie. Astfel ca, folia de protectie este eficienta si benefica si pentru ecranul telefonului tau, dar si pentru a-ti pastra banii si sa nu ii cheltuiesti pe o schimbare de display

Dar in cazul in care ti s-a spart display-ul trebuie sa mergi la un service gsm autorizat, iar in cazul in care telefonul tau mai are garantie sa beneficiezi de ea, pentru ca iti vor repara telefonul fara sa platesti nimic iar in unele situatii chiar il vor inlocui. Dar daca nu mai ai garantie, mai bine te-ai duce de graba sa iti cumperi o folie ca sa te scuteasca de eventualele cheltuieli.

Acestea fiind spuse, telefoanele Iphone sunt bune, performante, doar ca rezistenta lor nu este atat de mare si au nevoie de o folie de protectie pentru a nu fi nevoit sa ii schimbi display-ul care chiar te-ar costa o suma semnificativa de bani. Deci daca vrei sa iti iei un Iphone nu este deloc o alegere proasta, doar sa ti cont de sfat si sa iti cumperi o folie de protectie. 

Share on Google Plus

Leave a comment