Ce reprezinta produsele de nisa pentru magazinele online?

Cum puteti avea vanzari de top prin magazinele online? Sunt foarte multe magazine online, din ce in ce mai diverse in prezent, ce trebuie sa faca cei care sunt proprietarii acestor magazine?

Dintre magazinele online, http://spinmag.org/ isi doreste sa aiba cat mai multi clienti. Ce sunt produsele de nisa? Ce reprezinta aceste produse de nisa pentru magazinele online?

Ca si pentru o afacere care nu este online, la fel si afacerea online este de preferat sa se axeze pe o nisa. O nisa foarte importanta pentru magazinele online este fashion si style, aici produsele de nisa sunt reprezentate de produse care au putini ofertanti.

O alta nisa extrem de accesata este cea legata de accesorii si parti auto, pentru ca piata vanzarilor auto este intotdeauna in top, si business-ul de retail pentru accesorii si parti auto, iar pentru magazinele online se recomanda segmente de nise, cum ar fi o anumita marca sau model de masina, sau anumite piese pentru masini care sunt mai rar intalnite. Vanzarea doar de huse de volan sau de anumite vopseluri de caroserie pot reprezenta produse de nisa pentru magazinele online.

O alta nisa foarte importanta sunt produsele de genul bijuterii si accesorii. Aici nisa este reprezentata de bijuterii si accesorii unice, fabricate manual, denumite si handmade, care nu pot fi gasite decat intr-un anumite magazin online. De asemenea, magazinele online se pot axa produse numite „long-tail products”, adica produse care nu au o concurenta prea mare.

Accesoriile de imbracaminte sunt o nisa, mai ales daca sunt produse unice sau rare, si vanzarile pot creste pentru ca doar in acele magazine online se pot cumpara astfel de produse si cine nu si-ar dori piese unice de imbracat.

O alta nisa importanta pentru familiile cu copii o reprezinta jucariile si jocurile, sau produse destinate hobby-urilor, si exista o varietate de produse care pot fi produse de nisa, pe care sa le cumparati doar dintr-un anumit magazin online.

Daca v-ati hotarat la produsul de nisa pe care doriti sa il vindeti, trebuie atunci sa va ganditi la stocurile din magazinul dumneavoastra online. Dar stocurile se recomanda a se face nu de la inceput, pentru ca nu aveti cum sa stiti ce vanzari veti avea, doar puteti face o estimare, si dupa o perioada veti sti ce trebuie sa faceti in privinta stocurilor. O investitie importanta va fi marketingul online de calitate.

Reclama ocupa si ea locul de baza in afacerea online, si in domeniul virtual cea mai mare reclama acum se face pe site-uri de socializare, cum ar fi Facebook, sau pe Google, pentru ca sunt foarte accesate de catre toti. Se pare ca zona de lifestyle se potriveste cu Facebook, iar zona tehnica cu Google.

Si portalul Spinmag.org scrie despre produse de nisa si incearca sa respecte aceste sfaturi pentru a deveni din ce in ce mai cunoscut in domeniul vanzarilor online, pentru a castiga cat mai multi clienti, care sa recunoasca anumite produse vandute doar prin acest magazin virtual.

Share on Google Plus

Leave a comment