Ce inseamna SSM si PSI pentru orice societate

Probabil ai auzit des de termenii de SSM si PSI in cadrul firmelor din orice domeniu. Aceste doua abrevieri vin de la Securitate si Sanatate in Munca, respectiv Prevenirea si Stingerea Incendiilor. Folosirea lor atat de frecventa se datoreaza importantei pe care o au intr-o firma. Totusi, ce inseamna SSM si PSI pentru orice societate?

Securitatea si Sanatatea in Munca este o activitate necesara in cadrul oricarui domeniu. Aceasta are ca scop asigurarea unor conditii optime pentru ca angajatii sa isi desfasoare activitatea in timp ce sanatatea si integritatea corporala le sunt protejate. Efectuarea SSM presupune adoptarea unor masuri specifice, cat si elaborarea unor planuri potrivite pentru evitarea accidentelor si diminuarea riscurilor de imbolnavire profesionala.

Antirisk ofera sevicii complete de SSM care presupun elaborarea dosarului, identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor, cat si elaborarea planului de preventie si protectie. Intocmirea dosarului SSM se face doar o singura data la inceputul colaborarii si daca situatia impune, se vor aduce adaugari periodic.

Tot in sfera de ssm, puteti beneficia de asistenta de specialitate cand se efectueaza controale ITM, efectuarea instructajului de introducere general, verificarea si aplicarea masurilor prevazute in planul de preventie si protectie, cat si participarea la cercetarea evenimentelor.

Prevenirea si Stingerea Incendiilor, dupa cum ii spune si numele, este o denumire concisa a activitatilor totale si masurilor indeplinite pentru a atinge si mentine un nivel ideal de securitate la incendiu. Pe site-ul antirisk.ro ai posibilitatea de a citi toate informatiile necesare pentru a obtine autorizatiile si de a asigura un loc sigur angajatilor tai. Antirisk se ocupa in special de proiectarea constructiilor si instalatiilor vor respecta toate prevederile normativelor cu privire la securitatea incendiilor.

Despre ce inseamna SSM si PSI pentru orice societate poti afla si de pe site-ul antirisk.ro. Sunt cateva spatii si constructii care necesita in mod obligatoriu ambele activitati. Accidentele la munca sau imbolnavirea profesionala trebuiesc eliminate sau cel putin diminuate prin aceste doua activitati. Acestea pot fi efectuate in totalitate de catre firma Antirisk, ce ofera servicii complete in domeniul situatiilor de urgenta, se pot ocupa de obtinerea autorizatiei ISU, a avizelor si autorizatiilor pentru securitate la incendiu.

Pe site-ul antirisk.ro sunt detaliate toate serviciile pe care le ofera, inclusiv Analiza de Risc la Securitate Fizica, Asigurarea de Masuri PSI la Evenimente, Instalatii de Incendiu si Prevenirea Incendiilor, cat si servicii de Crisis Management Plan & Business Contingency Plan.

Asigurarea unor conditii de munca optime pentru angajatii tai este o activitate foarte importanta pentru evolutia societatii. Este vital ca angajatii sa se simta in siguranta si sa beneficieze de echipamente care sa le protejeze viata si sanatatea. Odata ce muncitorii se bucura in totalitate de aceste conditii, munca pe care o presteaza va fi mult mai eficienta.

Toate detaliile despre ce inseamna SSM si PSI pentru orice societate sunt disponibile pe antirisk.ro, acolo unde vei vedea si care sunt pasii pentru obtinerea autorizatiilor si masuile ce trebuie aplicate imediat dupa inceperea activitatii.

Share on Google Plus

Leave a comment