Ce avantaje are o pompa submersibila 9 mch?

O pompa submersibila este utila in orice gospodarie, deoarece ea asigura resursele de apa de care este atat nevoie. Resursele de apa sunt necesare pentru o multitudine de aspecte, deoarece intr-o gospodarie apa asigura majoritatea proceselor zilnice. Apa este necesara atat la nivelul robinetilor, pentru consumul uman si pentru procese de igiena, dar si pentru dispozitivele moderne care au nevoie de apa pentru a functiona.

Masinile de spalat, dar si celelalte dispozitive dintr-o locuinta, vor avea nevoie de apa pentru a functiona si pentru a raspunde nevoilor umane. In plus, daca discutam despre alimentarea cu apa a caselor, atunci in mod cert si sistemele de irigare, care se ocupa de segmentul articol si horticol, vor avea nevoie de sustinere din acest punct de vedere.

Pentru ca vorbim asadar de debite mari de apa, este necesar ca pompa submersibila aleasa sa aiba posibilitatea de a livra aceste cantitati. O pompa submersibila 9 mch spre exemplu, pare a fi o alegere potrivita, deoarece ea poate livra asa cum ii spune si numele 9 metri cubi de apa, in decurs de o ora. Este important sa intelegem faptul ca aceasta valoare nu este una mica si ca o astfel de pompa este cu adevarat o alegere potrivita atunci cand avem nevoie de apa in gospodariile noastre.

O astfel de pompa 9 mch este pompa Tornado 515 din magazinul online Shop-einstal.ro. Aici am putut gasi o serie de specificatii tehnice care sa ne ajute sa intelegem cat mai bine acest produs, astfel incat sa vedem daca el se potriveste nevoilor noastre. Pompa este produsa sub marca Series Aquatechnica, un nume deja cunoscut in domeniul pompelor submersibile, datorita caracteristicilor de calitate ale produselor oferite de-a lungul timpului.

Aceasta pompa submersibila 9 mch Tornado 515 se poate ocupa de pomparea apei din puturi si fantani, si poate deservi fara probleme atat nevoile unei locuinte individuale cat si pe cele adiacente, ce tin de sistemele de irigare, spre exemplu. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, vom vedea ca aceasta pompa exceleaza cu adevarat, deoarece are specificatii care pot convinge pe oricine.

Pe langa faptul ca discutam despre o pompa submersibila 9 mch, adica cu un debit de 9 metri cubi, puterea motorului este de 3000 W, iar inaltimea maxima de pompare se apropie de  valoarea de 100 de metri, ceea ce nu este putin deloc daca ne raportam la oferta produselor similare. Diametrul pompei este de 98 mm, iar rezistenta la nisip este de 40 de grame/ metru cub. Pompa are un numar maxim de porniri pe ora de 20, presiunea maxima este de 10 bari si are un panou de comanda inclus.

Pompele de acest tip pot aduce multiple beneficii utilizatorilor si pot bifa cu succes acoperirea oricaror nevoi ale acestora. Apa ne este necesara si tocmai de aceea avem nevoie de produse care sa ne ajute sa ne aduca apa mai aproape de noi. Pompa submersibila 9 mch Tornado 515 este exact solutia pentru acest lucru, drept pentru care pompa merita atentia cuvenita si, de ce nu chiar si investitia in ea.

Share on Google Plus

Leave a comment